Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zrobiłem zwrot ponieważ otrzymałem inny produkt. Otrzymałem drugą paczkę, która również okazała się pomyłką. Jak mogę znów wygenerować kod do zwrotu? Przycisk zwrot jest nie aktywny, napisane jest wszystkie przedmioty zostały zwrócone.
@rys007b to pomyłka sprzedawcy czy Twoja ?
to pomyłka sprzedawcy
To po co Ci byl zwrot, otwórz dyskusję, sprzedajacy nie jest poważny jak wysyła drugi raz towar niezgodny z ofertą.
Tak się ugadaliśmy, że zrobię zwrot, a on mi wyśle to co kupiłem. Niestety otrzymałem ponownie to samo co za pierwszym razem.
Nie możesz, ale jak otrzymujesz inny towar to nie jest zwrot tylko niezgodność z opisem >reklamacja. Otwórz dyskusję, najlepsze rozwiązanie dla Ciebie: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
@rys007b Nie musi jeszcze otwierac dyskusji. Na początek może wystarczy ponownie napisać do sprzedającego co jest nie tak.
Sprzedający powinien zwrócić wpłatę z kosztami przesyłki, dopiero gdy będzie uparty i nie zechce zapłącić, wtedy otworzysz dyskusję. Może też wygenerować list przewozowy do kolenego zwrotu, (chyba on ma trochę taniej).
Miałem dokładnie taką samą sytuację, sprzedający za drugim razem od razu wysłał mi prawidłowy produkt i przysłał list przewozowy abym zwrócił towar.