anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy mogę drugi raz zwrócić za darmo zakup?

ewcik1985
#7 Wielbiciel#
  • Witam zakupiłam produkt na Allegro Smart po czym zwróciłam bo był niedobry przesyłką InPost darmową. Kupujący wysłał mi jeszcze raz produkt nie oddając pieniędzy tak się umówiliśmy w ramach Allegro. Niestety ten drugi produkt też jest niedobry i chce go odesłać ale nie mamy już darmowej przesyłki w opcjach mojego zakupu. Czy muszę teraz płacić za przesyłkę? Myślałam że drugi raz też będę mogła mieć zwrot na smart darmowy
oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

kostas11
#21 Demiurg#

@ewcik1985 niedobry bo nie pasował czy był uszkodzony ?

________
Κώστας
oznacz moderatorów

ewcik1985
#7 Wielbiciel#

Kask rowerowy na głowie nie dał się odpiąć z tyłu. Tak jakby jakąś blokada. Musiałam ściągnąć z głowy. Drugi tak samo. 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@ewcik1985 może ma blokadę, kask z zapięciem z tyłu ??? a nie pod brodą ??? 

________
Κώστας
oznacz moderatorów

ewcik1985
#7 Wielbiciel#

Ja też tak myślałam ale jednak najprawdopodobniej po prostu mam za małą głowę mój obwód to 55,5 a Kask jest od 55 do 60 i myślę że przy tak małych obwodach on po prostu się blokuje

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@ewcik1985 to może napisz do sprzedawcy ? poproś o wsparcie techniczne ? a jak ma wadę to odeślij na reklamację, sprzedawca odda lub pokryje koszt wysyłki, tu się dogadajcie za darmo już nie odeślesz 🙂 

Ja akurat rowerowy, i z tyłu maja regulację obwodu często z blokadą do naciśnięcia z góry lub dołu pokrętła !

________
Κώστας
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@ewcik1985 nie  ,drugi raz za darmo nie zwrócisz , ale jeśli produkt odbiega parametrami czy jakością od tego co jest opisane w ofercie możesz produkt reklamować ., Po uznaniu reklamacji sprzedawca ma obowiązek pokryć koszty jakie poniosłaś .

oznacz moderatorów