anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy mogę zamawiać z Łotwy?

Client:107152498
#7 Wielbiciel#

Cześć!

W przeszłości dokonałem kilku udanych zamówień z Allegro. Jednak teraz, gdy próbuję dokonać płatności, jedyną dostępną metodą płatności jest Allegro Pay.

Czy dobrze rozumiem, że Allegro Pay jest dostępne tylko dla klientów z Polski? Oznacza to, że nie mogę już kupować z Allegro, ponieważ jestem z Łotwy. Mimo że sprzedawca zezwala na dostawy na Łotwę.

(Przetłumaczone przez Google Translate.)

---

Hello!

I've made several successful orders from Allegro in the past. However, now when I try to check out, the only payment method I get is Allegro Pay.

Do I understand correctly that Allegro Pay is only for Poland customers? Which means that I cannot buy from Allegro anymore, as I'm from Latvia. Despite the seller allowing deliveries to Latvia.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

LEW433
#21 Demiurg#

Nie oznacza to, musi to być jakiś błąd.

oznacz moderatorów

SpeedyGonzalezz
#15 Entuzjasta#

@Client:107152498 Allegro Pay is indeed available only for Polish citizens, but it is not a payment method, but a credit system. People from abroad can use PayU or Przelewy24, paying by card, for example.

Allegro Pay rzeczywiście jest dostępne tylko dla obywateli Polski, ale nie jest to  metoda płatności, lecz systemem kredytowania. 

Osoby zza granicy mogą używać PayU albo Przelewy24, płacąc np. kartą. 

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Client:107152498 usługa Allegro Pay jest faktycznie dostępna wyłącznie dla osób mieszkających w Polsce, jednak na naszej platformie możesz skorzystać z różnych metod płatności. 
Szczegółowe informacje znajdziesz w tym artykule.  

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:107152498
#7 Wielbiciel#

Dziękuję wszystkim za szybkie odpowiedzi!

Zachęcony, zajrzałem jeszcze raz i zdałem sobie sprawę, że kliknąłem zły przycisk: „Zapłać później” zamiast „Dostawa i płatność”. Dlatego miałem dostępną tylko „Allegro Pay”.

---

Thank you all for the quick replies!

Encouraged, I looked again, and realised that I had click the wrong button: "Zapłać później" instead of "Dostawa i płatność". That's why I had only "Allegro Pay" available.

oznacz moderatorów