Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Podczas wystawiania oceny sprzedającemu pomyliłem się i zaznaczyłem jedną gwiazdkę. Czy mogę to zmienić ? Bo jest taka sprawa że sprzedający za to mnie zablokował mimo tego że napisałem że to pomyłka i go bardzo przepraszam.
@PSIOK Możesz zmienić. Napisz do Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1aab3926-a59f-4f0a-b91a-ab3d4e469201 i poproś o usunięcie komentarza. Po usunięciu wystaw go ponownie w dowolny sposób.
@PSIOK, poprosiłam, aby ktoś skontaktował się z Tobą mejlowo w tej sprawie. 🙂
Sprzedający czeka na usunięcie. Uwierzy przeprosinom, gdy komentarz zniknie, Nie dziw się jego reakcji, to dość częste: "przepraszam pomyłka, oczywiście usunę", a komentarza nie usuwa.
PSIOK tak , ale musisz sobie zdać sprawę z jednego problemu . Każda obcięta gwiazdka wpływa na jakość sprzedaży , a konsekwencje w skrajnych przypadkach mogą być dla sprzedawcy poważne .
Poczekaj na kontakt od allegro pisze mr_oma. Jeżeli nie miną czas na wystawienie będziesz mógł wystawić go ponownie
PSIOK Masz rację. Sprzedawca nerwowy trochę 😀.
Pamiętaj jednak, że można wystawić ocenę z definicji pozytywną, która w liczbie gwiazdek obniży mu średnią.
Nawet w opisie do oceny pozytywnej zdarzały się kwiatki treści: "...zupełnie nie polecam, jakaś firma krzak..." lub podobne.
Negatyw ukryty w pozytywie.