anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy mogę zrezygnować z zamówienia przed go wysyłaniem

Client:88507272
#7 Wielbiciel#

Jeżeli ja zrezygnuję z zamówienia które jeszcze nie zostało nadane, pieniądze za dostawę też  wrócą? zamówienie było opłacone bli kiem. no, nie byłam pewna że w końcu otrzymam ten kupon za instalację aplikacji, bo pani poprosiła poczekać chwilę i na półtory godzinę było cicho. zrobiła zakup produktu. Teraz chciałabym go zwrócić , i ponownie zamówić towar żeby wykorzystać to za dlaczego pobrałam aplikację. 

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

LEW433
#21 Demiurg#

Tak, w każdej chwili masz prawo do odstąpienia od umowy zakupu, także przed wysłaniem, jak towar podlega zwrotowi,

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Czyli pieniądze nie tylko za towar ale i za dostawę wrócą na konto?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Tak.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Nie. Przyciskam zwrot towaru i on proponuję wybrać mój produkt i podsumować cene zwrotu, tylko cena produktu wychodzi.
 Dobra, dziękuję. Dla takich ludzi jak ja chyba robią promocyjne  żeby więcej ludzi podchodzić a na koniec nic nie otrzymują zwykłe obywateli(((

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:88507272 Tak działa system, nie przejmuj się tym, jak towar nie został wysłany sprzedający musi zwrócić Ci całość, jak tego nie zrobi to wróć a powiemy Ci co z tym zrobić.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

🥹

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Client:88507272  Kupujesz i za chwile robisz zwrot i po chwili chcesz kupić ponownie to samo. To jak to z boku wygląda?

Jak dla mnie podejrzane. tym bardziej, że piszesz, że kupiłeś aby uzyskać 15 zł za zainstalowanie aplikacji.

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Client:88507272 tylko uważaj żeby allegro Ci nie posądziło na działanie na szkodę sprzedającego.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

A że kupiący czuję się okłamany bo uwierzył w ich promocję 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Jakie działania na niekorzyść sprzedającego? zgodnie z prawem w każdej chwili możesz odstąpić od umowy zakupu.

oznacz moderatorów

SpeedyGonzalezz
#12 Orędownik#

@Client:88507272 Zamiast robić zwrot, anuluj zakup. 

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów