Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Client:64541947 Oczywiście. W tej sytuacji będzie to Twoje odstąpienie od umowy, po którym sprzedawca nie wyśle już towaru, tylko odda Ci całą wpłatę.
Client:64541947tak , zwrot jest tożsamy z odstąpieniem od umowy , ustawodawca dał Ci prawo do skorzystania z nie go w każdej chwili lecz nie później niż określił to sprzedawca w ofercie , przeważnie jest to 14 dni od otrzymania zakupu .Nic nie stoi na przeszkodzie aby zrobić to przed wysyłką , sprawdź jednak czy dostępna jest może opcja anulowania zakupu .
@Client:64541947 Nie anuluj zakupu, tylko zrób zwrot. Po anulowaniu nie wystawisz komentarza, nie założysz Dyskusji w razie problemów itp. @mdrogeria Nakłania Cię do opcji dla Ciebie niekorzystnej 🙂
@la_nika Ojej, jestem pod wrażeniem. To ogromny postęp, szkoda, że tak późno zmieniono zasady. A co z komentarzem? Można już napisać, że sprzedawca po anulowaniu zwlekał ze zwrotem środków do czasu interwencji Allegro?
@xyz96 cieszę się, że doceniasz tą zmianę 😊 Kwestia komentarza zostaje bez zmian. Do anulowanego zamówienia, kupujący nie może napisać komentarza.
la_nika 🌸nie otwiera Ci się coś w kieszeni ?...... boooo mnie tak , ale może dlatego ,że pochodzę z krainy latających scyzoryków .
@mdrogeria pozdrawiam Ciebie i całe Kielce 😉
@mdrogeria Mi się coś otwiera, gdy zachęcasz do anulowania, aby nie można było wystawić komentarza, gdy sprzedający nie odda wpłaty na czas.