Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mogę użyć dwóch kart podarunkowych przy jednym zakupie? Czy jeśli dodam wszystkie karty do konta to potem mogę wykorzystać czesc kwoty tylko a reszta się odliczy? Czy lepiej dodać karte już przy samym zakupie?
Cześć, @Client:104056746. Tak, możesz wykorzystać do 15 kart podarunkowych w jednej płatności. Kartą podarunkową możesz zapłacić wielokrotnie. Jeśli podczas jednej płatności wykorzystasz tylko część karty podarunkowej, to przy kolejnych zamówieniach możesz wykorzystać resztę. Możesz jej używać dopóki nie wykorzystasz całej karty lub upłynie jej termin ważności.
Nie chodzi mi o łączenie kuponów ani o kilkukrotne wykorzystanie karty. Chodzi mi o to że dodałam sobie karty podarunkowe do konta i mam teraz kupon na tą kwotę, zakup jest na wyższą kwotę niż kupon więc chce go wykorzystać w całości i dopłacić resztę. Pytanie co jest zwrócę zakup bo nie będzie mi odpowiadał? Czy wtedy kupon też mi się zwróci czy tylko ta różnica którą dopłaciłam ?
@Client:104056746 po zwrocie wpłaty przez sprzedającego, kupon też wróci, odpisałam na Twoją wiadomość tutaj.
@Client:104056746 15 do 4000zł max.