https://allegrolokalnie.pl-435gvff6534b456.buzz/oferta/q65VAKyutipqi61-jx1xpvfmRwNJGrb-DGEJHuh5x4vqw...
co myślicie na aplikacji nie działa tylko przez stronę którą dostałem
@komis-bell @dziękuje ci bardzo za pomoc bo dosyć podejrzane mi się to wydawało patrząc na cenę przede wszystkim
plus jak nie mogłem sprzedającego znaleść na aplikacji
Bo to oszustwo.
Po czym to wnioskujesz
A spróbuj się zalogować i to odnaleźć!
Zalogowałem się na lokalnie i nic takiego nie znalazło i się zastanawiam o co chodzi bo strona wygląda normalnie ale na aplikacji nie ma nic
SCAM.
Ten link nie prowadzi do allegro.
Każdy „link do allegro” który otrzymasz z o.l.x / marketplace fb / innego podobnego miejsca to będzie SCAM.
Właśnie dostałem to na maila z przekierowaniem na allegro lokalnie i dziwne mi się to wydaje
I jak to możliwe że wszystko jest 1:1 jak na lokalnie ale jednak napisać do kupującego nie można dodać do zakładki podajże też
@Client:64449646 Ta strona tylko wygląda jak Allegro lokalnie - nic więcej.
Jak zerkniesz na link to zobaczysz że prowadzi on do strony
a nie Allegro lokalnie.
@komis-bell @dziękuje ci bardzo za pomoc bo dosyć podejrzane mi się to wydawało patrząc na cenę przede wszystkim
plus jak nie mogłem sprzedającego znaleść na aplikacji
@Client:64449646 @Zapamiętaj sobie to co napisałem wcześniej - każdy „Link do allegro” który otrzymasz na maila, WhatsApp itp. i każda oferta której nie znajdziesz samodzielnie w wyszukiwarce na stronie głównej allegro to SCAM.