Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam jakis czas temu skorzystałem z opcji raty od nowa wszystko splacone limit do wykorzystania to 900 zł teraz kiedy chce zakupic pewien przedmiot gdzie dostepne sa raty 0% nie ma opcji rat od nowa tylko trzeba wypisac kolejny wniosek kredytowy czy ja jestem slepy czy opcja rat od nowa jest dostepna tylko u okreslonych sprzedawcow?
@Client:67773025 oferta nie jest dostępna w Ratach Od.nowa.
Raty Od.nowa dostępne są w większości kategorii Allegro. Jeśli w danej ofercie można kupić na Raty Od.nowa, to w formularzu dostawy i płatności znajdziesz [raty od.nowa] jako formę płatności.
Jeśli oferty objęte ratami ZERO nie stanowią przynajmniej połowy wartości Twojego koszyka nie możesz skorzystać z Rat Od.nowa.
Nie jest dostępna w kategoriach, w których raty nie są dostępne
@Client:67773025 Prawdopodobnie próbujesz kupić towar od sprzedawcy z Chin. Wtedy rat Od.nowa nie będzie.
Właśnie najlepsze jest to, że produkt czyli telefon wybrałem wsrod sprzedawcow z rat od nowa natomiast po wejsciu do koszyka sa tylko zwykle raty 0% i tak srednio mi sie chce teraz skladac kolejny wniosek
@Client:67773025 Po co do koszyka? Szukasz towaru z ratami zero, klikasz Kup teraz (to jeszcze nie jest zakup) i patrzysz na następnej stronie, czy są raty Od.nowa. Są, to wybierasz.
Tak tak masz racje ale mimo wszystko czego nie klikne pojawiaja sie tylko zwykle raty zero procent
No to prawdopodobnie sprzedawca Chińczyk 🙂
No oki dzieki za pomoc