anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy oszustów można usunąć z Allegro

Wojtek-Tresta
#1 Nowicjusz
  • Właśnie zakupiłem mini lodówkę do kampera " Magic Camp" od firmy AUDIOHIT sp. o.o. Katowice za 1895,zł.
  • Okazało się , że niczym się nie różni od identycznej lodówki pod marką MPM za ok 500 zł, poza tym, że może być zasilana z 12V przez wstawioną mini przetwornicę 12V DC/230V AC o wartości ok 100 zł, poza tym wszystkie cechy konstrukcyjne i  podzespoły w tym sprężarka są identyczne. 
  • Różnica w cenie prawie 1500zł jest niczym nie uzasadniona i zakrawa na oszustwo i naciąganie klientów.
  • Odesłałem ją do firmy AudiHit.
  • Proponuję tego sprzedawcę wyrzucić z Allegro
  •  
oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Wojtek-Tresta przecież teraz prawie każda lodówka, zmywarka czy pralka jest na tych samych częściach, różni się kolorem, obudową i logo, zmywarka markowa za 1800 zł to to samo co chińczyk za 900 zł 😄 

Wojtek-Tresta
#1 Nowicjusz

Jaka marka , te lodóweczki robi ta sam fabryczka Chinach, tylko MPM nie przegina z ceną a AudiHit szuka naiwnych bo przykleił na froncie "Magic Camp". No ale miał pecha bo naciął się na mnie

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Przesadzasz. 
Mamy wolny rynek - można sprzedawać co się chce i za ile się chce. 

oznacz moderatorów

Wojtek-Tresta
#1 Nowicjusz

Ale nie z marżą 300-400%,bo takich cwaniaków trzeba tępić  i tyle

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Ale no właśnie że można. 

oznacz moderatorów

aronek77
#7 Wielbiciel

Coś tam matematycznie nie zagrało, bo kolega przepłacił zaledwie niecałe 1300PLN.

A czy kolega oglądał Milionerów gdzie pani się chwali jak to mamie radziła dwa razy czytać pytanie…

O liczbie Pi mowa była w pytaniu skierowanym do córki. Ino tylko raz przeczytała i…

A kto jeszcze dzisiaj pamięta, że kiedyś ta znana/zacna firma nazywała się MPM PRODUCT (czytano: „empemprodukt”) i była niezachwianym sponsorem programu „Śmiechu warte” pod dyrekcją niejakiego Drozdy? Były i inne konotacje Drozdowe…

oznacz moderatorów