anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy ponoszę kosekwencje, gdy przesyłka nie dojdzie do kliejnta w terminie który deklarowałem?

Kapcie_POL
#7 Wielbiciel#

Siemka, siedze w dropie na allegro  od stycznia i mam pytanie 🙂

Czy ponoszę kosekwencje, gdy przesyłka nie dojdzie w terminie który deklarowałem? Jeśli tak, to jakie i po ilu dniach opóźnienia? (pomyliłem się w wystawaniu jedengo ogłoszenia i  4 przesylki dojda 5 dni późńej)

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

LEW433
#21 Demiurg#

Pójdą po jakości, oby tylko kupujący jeszcze nie założyli dyskusji> mogą także pojawić się negatywne komentarze.

https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/jakosc-mojej-sprzedazy/czym-jest-i-w-czym-pomoze-mi-panel...

oznacz moderatorów

Kapcie_POL
#7 Wielbiciel#

Witam, dzięki za odpowiedź. Czyli rozumieim, że nic poważnego. Jakość sprzedaży z biegiem czasu się poprawi, a komentarze już przeżyje ew. będę pisał z wyjaśnieniem i kulturalnie przeprosze przy składaniu prośby o usunięcie.

Mam pytanie, o co chodzi z założeniem dyskusjii przez kupujących i dlaczego "oby nie założyli"? 

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Aby zminimalizować konsekwencje to najlepiej z góry powiadomić i przeprosić tych do których dotrą z opóźnieniem . Wtedy możesz uniknąć ewentualnych ,mniej pochlebnych komentarzy .

oznacz moderatorów