Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
zakupilem cześć samochodowa od sprzedawcy w lutym . Auto było w serwisie dłuższy czas i dopiero w piątek wzięli je do pracy. Po rozpakowaniu czesci okazało się ze jest urwany uchwyt - cześć nadaje się na śmietnik ( brak możliwości wspawania czesci metalowo-plastikowej . Poinformowałem sprzedawcę o sprawie , dostałem odpowiedz ze mam na to 14 dni a nie 4 m- ce . Zgodziłem wie z sprzedającym i poprosiłem o zwrot połowy należności - odmówił . Jak mogę złożyć reklamacje na otrzymany towar . Transakcja dokonana między 2 podmiotami gospodarczymi . Zaznaczam iż cena czesci nie była promocyjna ( kosztowała tyle samo co nowa cześć w serwisie , która obecnie musiałem zakupić ), sprzedający umieścił na swojej aukcji zdjęcia na których widać uszkodzenie ( ale są mało wyraźne ) , natomiast nie opisał nic ze cześć jest uszkodzona
czy przysługuje mi 2 letni termin gwarancyjny ?
Na zwrot masz 14dni ale na złożenie reklamacji u sprzedającego 2lata więc składaj reklamację, najlepiej załóż dyskusję i tam opisz sprawę: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa