Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem baterie w opisie było orginał MADE IN JAPAN a dostałem MADE IN CHINA wystawiłem negatywa teraz mi grozi że opublikuje dane i komentarz na Facebooku straszy mnie co zrobić po mojej uwadze dodał do opisu wyprodukowano w Japan lub China
Podaj link do oferty.
10083473593 miały być orginalne Japan teraz dopisał i w Chinach
Jak? w Japonii lub Chinach. To gdzie ten Madagaskar🤣
Kupowałem było napisane orginał Made in Japan a dostałem baterie Made in China zmienił opis produktu po mojej uwadze że towar jest niezgodny z opisem gorzi opublikowaniem negatywa na Facbooku
link masz podany niżej 10083473593 nick [edycja]
Jeśli opublikuje gdzieś Twoje dane, napisz do UODO (Urząd Ochrony Danych Osobowych) Ostro się na tym przejedzie.
Czy jak tu podałem xyz96 znaczy ze udostępniłem twoje dane osobowe?
@aragil Nie, ja tu piszę z tego nicka i możesz go tu powtarzać. Nie możesz upubliczniać moich danych w innych miejscach bez mojej zgody.
xyz96 Czyli AG to jest zamknięta przestrzeń ?Nie wiedziałem. Czyli musisz zaskarżyć google ze ta cholera upublicznia twoje dane w innych miejscach bez mojej zgody.😄
@aragil Jeśli po nicku xyz96 nie można zidentyfikować osoby, to nie są to dane osobowe (chronione).
https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/reform/what-personal-data_pl
@aragil Jak zwykle nic nie rozumiesz i wypisujesz bzdury, tak jak z tym czasem na rozpatrzenie reklamacji, który twoim zdaniem liczy się od otrzymania towaru, a nie od otrzymania pisma reklamacyjnego.
Tutaj obwiązuje zasada - nie podajemy nazw użytkowników bez ich zgody, ale jeśli oni tu piszą, wyrażają zgodę na powtarzanie nicka. Dlatego moderacja edytuje nicki sprzedawców w wątkach założonych przez poszkodowanych kupujących. Sam mój nick poza tym miejscem możesz sobie wpisać nawet na słupie ogłoszeniowym, ale nie możesz podać takich danych, które pozwolą na identyfikację osoby.
Publikowanie danych bez zgody jest karalne.
Sprzedawanie podróbek jest karalne.
Nieuzasadnione pomówienie może być karalne.
Czy jak tu podałem akcesoria-net-p
@aragil Nie, to ja umieściłem tu swoje dane, więc nie musisz mieć mojej zgody. Ale tylko TU, bo jeśli będziesz je chciał wrzucić na fb czy tw, to moja zgoda będzie potrzebna.
Czyli google powinni zabronić? https://www.google.com/search?q=akcesoria-net-pl&oq=akcesoria-net-pl&aqs=chrome..69i57j5i30i44.2181j...
A czym się różni bateria Panasonic wyprodukowana w Chinach od tej z Japonii?
Są inne parametry np.PCM sa bez zabezpieczenia przed przeładowaniem itd może wybuchnąć opisuje to wszystko forum Diodek.pl-akumulatory nikt z Nas tego nie czyta a do sprzętu drogiego powinno się stosować orginały ,mają na portalu ale wszystko z rozbiórek sprzętu po prosu temat morze.