Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem baterie w opisie było orginał MADE IN JAPAN a dostałem MADE IN CHINA wystawiłem negatywa teraz mi grozi że opublikuje dane i komentarz na Facebooku straszy mnie co zrobić po mojej uwadze dodał do opisu wyprodukowano w Japan lub China
Wystarczy wysłać zdjęcie do panasonica i wszystko będzie jasne.
Tak zrobiłem,pierwsze brak nazwy,kodu i tak jak ja kupiłem nie Japan tylko przysłał mi podróby Chiny tylko taka bateria do utylizacji nie wolno jej uzywać tak mi napisali.Masz słuszną rację.
Bardzo wiarygodna firma jest [edycja] posiada np na bateri nawet kod do skanowania nie da się nic oszukać.Bardzo dużo jest naprawdę tutaj orginałów posiadam takie do tabletu.
Tak dowiadywałem się w serwisie PANASONIC Chiny mają masę podróbek niebezpiecznych są tutaj na portalu firmy elektroniczne co mają BARDZO DOBRY ORGINALNY towar a inne portale np i takie osoby jak My robią testy tych rzeczy a My niestety tego nie czytamy oczywiście nie Wszyscy sprzedawcy są tacy prawdziwa firma elektroniczna opisuje i dodaje zdjęcia np bateria firmy [edycja]
Poczytaj portal Diodek.pl -Akumulatory tam Masz wszystko dokładnie opisane,niestety My patrzymy na cenę i to błąd baterie w telefonach,tabletach itd to bardzo poważna sprawa nie można tego lekceważyć może ulec uszkodzeniu np drogi sprzet.Poczytaj.
Są też baterie które nie są do kupienia na portalach i nie wolno ich sprzedawać tylko serwisy nieodpowiednia bateria i ładowarka grozi wybuchem nawet pożarem urządzenia elektronika wypiera Nas tylko nie czytamy na ten temat nic
jakością taka jest bateria
@supermaks1, jeśli otrzymałeś towar niezgodny z opisem, możesz złożyć reklamację i wnieść o obniżenie ceny albo odstąpienie od umowy, chyba że niezwłocznie i bez nadmiernych niedogodności, Sprzedający wymieni rzecz na wolną od wad lub wadę usunie.
Oczywiście jako Kupujący masz prawo do subiektywnej oceny zakupionego przedmiotu. Możesz założyć Sprzedającemu Dyskusję i spróbować dojść z nim do porozumienia, a w razie potrzeby - poprosić o wypowiedzenie się w niej pracownika Allegro. To, jak otworzyć Dyskusję ze Sprzedającym, opisaliśmy tutaj.
Bardzo Serdecznie Pani DZIĘKUJĘ za to że jesteście z Nami i kontrolujecie wpisy DUŻY SZACUNEK DLA MEDERATÓW Pozdrawiam.
supermaks1 może , ale obowiązuje go RODO . Za podanie Twoich danych osobowych może zdrowo b.....
Opis oferty z chwili zakupu masz w zakładce ,, moje zakupy ,, po kliknięciu nazwy oferty . Jest to niezbity dowód .
Według mnie może opublikować komentarz, ale nie może opublikować danych (w tym Twojego nicka).
Jeśli mimo to opublikuje choćby nick, a już nie daj Boże pełne dane osobowe, chyba najwygodniej będzie zrobić printscreen i wysłać do Allegro. Sprzedawca dostanie od serwisu po uszach - właściwie za samą groźbę powinien już oberwać, zwłaszcza jeśli posunął się do szantażu w stylu "usuń negatywa, bo jak nie..."
Na bateriach się nie znam, ale jeśli to podróbka, albo jeśli udowodniono, że produkt chiński ma gorsze parametry od tego wyprodukowanego w Japonii, to Twoja reklamacja będzie w stu procentach zasadna.
I pamiętaj, że Allegro dysponuje opisem oferty istniejącym w momencie dokonania przez Ciebie zakupu. Ewentualne cwaniakowanie sprzedającego typu "opis był taki przez cały czas" nic mu nie da.
Bardzo Serdecznie DZIĘKUJĘ za bardzo rzeczową odpowiedż.Oczywiście tak zrobiłem po przeczytaniu wpisu tego.Pozdrawiam i życzę Dużo Zdrowia.