Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry mam pytanie odnośnie wystawiania opinii. Wystawilam ocenę "nie polecam " jednemu sprzedającemu gdyż zakupiłam produkt a otrzymałam inny niż zamówiłam potem okazało się że go w ogóle nie mieli oczywiście po zgłoszeniu tego faktu sprzedającemu dogadaliśmy się że zwrócę produkt. W zamówieniu wybrałam opcję wysyłki DHL paczkomat a przesyłkę otrzymałam do paczkomatu InPostdo którego mam dużo dalej. Oczywiście w związku tym nie widziałem statusu przesyłki itp. Po wystawieniu wg mnie opini odpowiedniej dla danej sytuacji w dniu wczorajszym dostałam od sprzedającego list z informacja iz mam zmienić ocenę negatywna na pozytywną.
I tu moje pytanie czy ja muszę to zrobić? Oczywiście nie chce mieć problemow i wczoraj to zrobiłam jednak nie zgadzam się ze sprzedającym. Jest to nie fair ponieważ zawyża średnią. Jest to moja pierwsza negatywna opinia jaka w ogóle wystawiłam.
@kasia090890 ty możesz wystawić ocenę a sprzedawca może wnioskować o jej zmianę. Od ciebie zależy czy usuniesz czy zmienisz swoją ocenę.
A ten list to z jakąś groźbą był?
@kasia090890 No tak, sprzedający sprzedał to czego fizycznie nie miał, a następnie wymusił na tobie trening do odległego paczkomatu. Nie musiałaś odsyłąć, mógł sprzedający sobie przyjechać o konkretnej godzinie i sobie odebrać.
A teraz on domaga się oceny "nadzwyczajnie, super" i pięciu gwiazdek. Bezczelne.
Będzie cię straszył teraz procesem sądowym, ale do którego sądu on pójdzie z taką historią?
Masz prawo oceniać tak jak to widzisz, upoważnia cię do tego regulamin Allegro.
@br. Już nie ma prawa bo może zmienić 1 raz i zmieniła na pozytywa i po ptokach
@az1rael No tak, faktycznie już zmieniła, teraz najwyzej zakląć se może....