Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam chciałbym kupić telefon numer oferty:15231268398 i nie wiem czy jest uczciwym sprzedawcą. pozdrawiam
@Czoleg Czy jest uczciwy tego nikt tu nie stwierdzi bo nie ma jak. Na allegro sprzedaje od 6 miesięcy i póki co oceny ma pozytywne.
Problem jest taki, że to jest wysyłka z Chin i tam też znajduje się adres do zwrotów i reklamacji więc zastanów się dwa razy przed zakupem bo jeśli cokolwiek się z telefonem podzieje i będziesz chciał go reklamować to będziesz musiał wysłać go do Chin...
ale my też nie!
@Czoleg bardziej bym się zastanawiał czy przyjdzie Oryginał 🙂
to o co pytasz jest niestotne
zapytaj się lepiej czy sprzedając towary w Polsce
przez polskie allegro
będzie przestrzegał polskich przepisów
Miniaturka petarda. Ja tam się na telefonach nie znam ale w opisie nie ma ani słowa że telefon jest marki Oppo. Kupić za 3.4 k jakiś no name to naprawdę atrakcyjna oferta!!!
@serwis-texas Tu akurat producent to Oneplus nie OPPO - coś jest namieszane w parametrach.
@Czoleg Nie wiem czy zauważyłeś ale za tą samą cenę kupisz bliźniaczy model przeznaczony na nasz rynek - Oneplus 12R z dokładnie tymi samymi parametrami, wyglądem i to z normalnej oficjalnej dystrybucji 🙂
@komis-bell Mówiłem że się nie znam ale takie miniaturki zamierzam wprowadzić 🙂
@serwis-texas Spoko ja niby siedzę w temacie na co dzień ale musiałem się wspomóc google żeby ogarnąć. Tyle tego że człowiek nie nadąży.
Miniaturki w tej ofercie to faktycznie hit 😂