Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, czy DPD przysyła SMS z numerów +491716269623, +4917645811411? Po dokonaniu zakupu 17.04 dostałem wiadomość SMS 18.04: "Przesylka do Ciebie zostala przekazana kurierowi DPD. Link do sledzenia:
[edycja] " i dzisiaj z tego drugiego numeru kolejną: "DPD: paczke 05222010873720 doreczy kurier DPD dzis miedzy 10:50-11:50. Wiecej na
[edycja] " nie ma takiego numeru paczki na Allegro podają mi inny numer. Paczka którą zamówiłem ma przyjść kurierem dpd. W SMS jest napisane DPD a po kliknięciu w ten link aplikacja DHL jeszcze z nieautoryzowanego źródła. Przecież sprzedający tylko wie że zamówiłem przesyłkę kurierem DPD. Dodaję zdjęcia. Co o tym sądzicie?
@Marccin3 nic nie naciskaj, to jest typowy wirus. Ostatnio sporo takich wiadomosci przychodzi.
Nie daj się wykołować ,jak kurier DPD będzie miał twoją paczkę to ci ją dostarczy .Nie wchodź w takie podejrzane linki .
@Marccin3 dziękuję, że do nas napisałeś! To jest próba oszustwa, akurat przypadkiem zbieg okoliczności sprawił, że zamówiłeś coś od przewoźnika, jeżeli nie kliknałeś w linki możesz być spokojny i po prostu zignorować te wiadomości. Jeżeli w nie wszedłeś konieczne będzie przeskanowanie urządzeń programem antywirusowym i zmiana haseł.