Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
To jest oszustwo.
A link sam w sobie jest legit?
Link prowadzi do fałszywej strony - id319.pl
To nie jest Allegro.
Po czym tak uważasz, jest to oszustwo, nie ma takiej oferty, przeglądasz ja będąc zalogowanym?
@Client:129236539 Wejdź na stronę główną Allegro lokalnie i używaj wyszukiwarki.
99,9% „linków do allegro” które otrzymasz szukając ofert na o.l.x / marketplace fb oraz w podobnych miejscach to SCAM.
A jest możliwe że jest to jakaś prywatna oferta?? Tak mi piesze zimomek na **piiip**
@Client:129236539 A co Ty chcesz na sile zostać oszukanym?
@Client:129236539 @Nie czytasz co piszemy czy nie rozumiesz co czytasz?
@LEW433 Bardzo prosto to można poznać: po allegrolokalnie.pl jest jeszcze coś z kropką (tu id319 i po tym kropka i pl, ale może być cokolwiek z kropką np. oferta123.shop). Na whois zobaczysz, że ta domena (bez allegrolokalnie które tu pełni rolę SUBdomeny) jest zarejestrowana "specjalnie dla Ciebie", przed chwilą 😉
DOMAIN NAME: id319.pl registrant type: individual nameservers: ns1.regery.net. ns2.regery.net. ns3.regery.net. created: 2024.12.04 00:18:08 last modified: 2024.12.04 23:24:54 renewal date: 2025.12.04 00:18:08 no option dnssec: Unsigned REGISTRAR: Hosting Concepts B.V. Spaces Business Centre Hofplein 20 3032 AC Rotterdam Holandia/The Netherlands +31103100800
@openprovider.com WHOIS database responses: https://dns.pl/en/whois WHOIS displays data with a delay not exceeding 15 minutes in relation to the .pl Registry system
Oszustwo dla mnie.
A link sam w sobie jest legit?
Sam link pod względem budowy jest poprawny. Nie prowadzi on jednak do strony Allegro i nie ma żadnych powiązań z Allegro.
Oczywiście nikt ci nie zabrania "kupić" na tej stronie, ale towaru nie otrzymasz, a kasę stracisz (nikt ci nie zwróci tego co zapłaciłeś). Możesz też skończyć z kredytem do spłaty (przy płatności BLIK-iem raczej stracisz tylko kasę).