Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w temacie, dodatkowo w kategorii antyki masowe ogłoszenia sprzedaży rzeczy nowych z chi, lub też czasem krajowej firmy. trochę nie mam siły się przez ten gąszcz przedzierać. Ja rozumiem ża kasa się liczy, ale niegdyś Allegro bardziej się szanowało.
Przykłady:
Zabytki techniki:
https://allegro.pl/oferta/360-przechylomierz-pochylomierz-wskaznik-nach-14719058908
nowy ale uszkodzony.
Stare urzadzenia liczące:
https://allegro.pl/oferta/kalkulator-naukowy-inzynierski-dexin-kk-82ms-15013680499
Różowy nowy kalkulator chyba z 50 ofert.
Czy ktoś to kontroluje?
I gdzie jest dawny przycisk "zgłoś przedmiot". Zaginął, bo był za często używany??
Pozdrawiam
Poszukaj na allegro lokalnie lub ębąj albo olix bo tu już drugi alixpress się robi albo **piiip**
A jest możliwość blokowania sprzedawców, aby ich oferty nie pojawiały się? Personalnie, rąk żebym ich nie musiał oglądać?
Ty kupujący nie możesz, oni mogą Ciebie zablokować.
po pierwsze ta opcja jest tylko i wylacznie dla waszego krycia i dobrego samopoczucia 🙂 ze cos jest robione sprawdzone empirycznie po wielokroc , po drugie nalezalo by zgloscic cirka polowe ofert , po trzecie zglaszalam sama kilka razy kilka lat temu i nic a nic nie zrobione .. a po czwarte przeciez kaska musi sie zgadzac dla firmy nie zablkuejcie polowy ofert aby rodacy nie byli dy..sorry oszukiwani ..Szanowny Moderator (pozdrawiam) w dokladnie takiej sprawie odpisal mi po przeslaniu danych, ze nie mozecie nic zrobic ..LOL ..wlasnie wczoraj odebrany produkt musze odeslac, kupiony tu z falszywm i zdjeciem i opisem do pseudo polskiej firemki?z adresem : shxhhasjdsjlaydhdcn..serio ...nic nie jest tu pod kontrola a tu stare tematy to po co Pani Moderator kaze klickac tam jak nic nie dziala od lat ..serio mamy poswiecic nasz czas za friko i na tacy tutaj podawac nr ofert tak jak to bylo pare lat temu : "Dlaczego zgłoszenie nieprawidłowych produktów przez formularz nie działa? Inne klocki w dziale LEGO...dla jasnosci nie walcze z allegro chcielismy tylko aby tu bylo w miare normalnie i cywilzowanie a jest w naszym odczuciu zascianek tak jak byl i caly czas te same copy and paste wasze formulki , dlatego zagladam u tylko co jakis czas i niestety wiekszosc produktow kupujemy juz nie tu i zarabiaja na nas inne firmy nie rodzime co jest wkurzajace ale coz ...na sile tu dla paru groszy taniej - nie dzieki- choc juz trend sie chyba odwraca i jest czesto drozej. Do zobaczenia znow za pare lat 🙂
@_HolaOla_ " możesz wysyłać do nas oferty, które według Ciebie łamią nasze zasady. Opcja "zgłoś naruszenie" jest dostępna na samym dole strony z ofertą. "
Wysyłałem wielokrotnie. Nic nie zrobiliście, olaliście zgłoszenia. W końcu mi się odechciało. Innym też się odechce, bo macie w đüpië zgłoszenia użytkowników.
czy jeśli wyślę zwrot na adres podany w zakładce ZWROTY to on dojdzie do sprzedającego?
jest tam taki adres
@mitesek a to jest zwrot bo Ci nie odpowiada czy jest nie zgodny z ofertą ? bo wtedy dyskusja i prosisz o odebranie towaru 🙂
5. Konsument udostępnia przedsiębiorcy towar podlegający naprawie lub
wymianie. Przedsiębiorca odbiera od konsumenta towar na swój koszt.
@baxter12 jest dramat. setki tych samych ofert z fake kont, brak opisów, a ceny niekiedy przedziwnie niskie. To zaczyna być faktycznie zatrważające.
Chcesz coś kupić , najpierw zaznacz że wysyłka z Polski, potem niestety już ręcznie segregować na polskie i „obce”