Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Około miesiąca temu kupiłem przez pomyłkę uszczelniacz wałka rozrządu zamiast aparatu zapłonowego. Kiedy się zorientowałem odesłałem produkt do sprzedawcy. Jestem ogromnie zaskoczony ponieważ w śród moich zakupów po zalogowaniu nie ma tej transakcji i zarazem zwrotu pieniędzy. Czy ktoś miał coś podobnego? Proszę o pomoc.
@pasternaczek66 bo na zwrot masz 14 dni a nie miesiąc więc zwrotu nie dostaniesz jeszcze na swój koszt odbierasz sobie swój towar
@pasternaczek66 może masz inne konto
@pasternaczek66 Powinieneś otrzymać potwierdzenie zakupu wraz z numerem zamówienia również mailowo. Proszę sprawdź to i podaj mu ten numer.
@pasternaczek66 Logujesz się na inne konto niż te z którego był zakup, masz więcej kont?
Kiedy zorientowałem się, że to nie ten uszczelniacz na drugi dzień zaniosłem do paczkomatu.
@pasternaczek66 No właśnie: kiedy zorientowałeś się że to nie ten uszczelniacz? Ile dni mięło od zakupu?
Nie jest ważne kiedy zaniosłeś do paczkomatu, ważne kiedy zawiadomiłeś sprzedającego że zwracasz bo nie pasuje?
No i po kiego to odsyłąłeś? Uszczelka wałka rozrządu to grosze, a nawet nie wiesz jak szybko będzie ci potrzebna. Regulowałeś kiedyś zawory?
Zawory regulował mi mechanik, który wcześniej pracował w serwisie Hondy.