Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam jakiś czas temu nabyłem stolik marki keter od jednego z czeskich partnerów naszego Allegro.
Problem został zgłoszony i prosiłem o wymianę stolika na nowy bądź zwrot 100 zł jako rekompensaty.
Od samego początku podczas dyskusji sprzedający nie odpowiadał ustawowym terminie 24 godzin prosiłem wielokrotnie Allegro o pomoc by przyspieszyła rozwiązanie sprawy bądź nałożyła na sprzedającego karę zanim wypowiedzenie się ustawowym terminie jednak Allegro nigdy tego nie uczyniło.
Stanęło ostatecznie na tym że sprzedający ma mi zwrócić kwotę 59 zł do 5 dni. Oczywiście tego nie uczynił nie ma z nim żadnego kontaktu pomoc Allegro to jedna wielka kpina nie pomaga rozwiązaniu sprawy w dodatku zablokowali mi możliwość wzywania Allegro do pomocy. Zwrot środków z Allegro Protect również został oddalony.
Mimo że wystąp o zwrot pieniędzy z Allegro Protect i jest aktywny to jak w niego wejdę to jest że już złożyłem wniosek i nie ma żadnej odpowiedzi już chyba przez dwa tygodnie tym bardziej na mailu
@zjurek0202 zarobieni są przed świętami, dużo dyskusji, więc czas reakcji wydłużony