Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Tak wygląda moja dyskusja ze sprzedawcą. Zróbcie coś z tymi **piiip**yzmami, bo za chwilę wyjdę z siebie!
Ja:
Mi to wygląda jakby ten sprzedawca wystawił towar który dopiero po uzyskaniu szczegółów składu ,ilości itp. Dopiero je po tym produkował. Po wykonaniu będzie miał jasność kiedy będzie mógł wysłać. Te jego odpowiedzi z automatu brzmią jaki się gadało z kimś co nie rozumie co się do niego gada.
On chyba zaangażował AI, tylko coś nie wyszło. Za głupia na Allegro 🤣 I tak od rana nie mogę dostać prostej odpowiedzi.
Odpuść sobie ten zakup. Proste.
@WREDZIA-W1 napisał(a):
On chyba zaangażował AI, tylko coś nie wyszło.
Ewidentnie AI.
Jak jest nr tel, to zadzwoń i zapytaj, będzie szybciej.
@jabollus ja bym po pierwszej takiej odpowiedzi, odpowiednio odpisał i poszukał gdzie indziej 😄
@WREDZIA-W1 co się dziwisz coraz więcej takich cudów wychodzi, coraz częściej AI generuje głupoty, wprowadza zamieszanie, dodatkową pracę i irytację kupujących, niedługo kupujący zaczną szukać sklepów z hasłem "odpowiadamy osobiście nie posiadamy botów"
Dokładnie tak będzie 🙂 Ja już, jak do mnie ktoś dzwoni z jakąś ofertą, zadaję pytanie czy rozmawiam z żywym człowiekiem czy z botem. Jak bot, to rozłączam.
Allegro nie powinno jednak pozwalać na takie działania, bo sprzedawca ma odhaczony szybki kontakt, a faktycznie się nie skontaktował przez całą dobę.
Odpowiedź jest prosta minimum pół roku plus jakby miał mniej to musiałby oznaczyć w ofercie jako produkt szybko psujący się i mieć wyłączenie z zwrotów (data przydatności poniżej 3 miesięcy)
@WREDZIA-W1 Allegro nie powinno jednak pozwalać na takie działania
Allegro samo w dyskusjach korzysta z AI i też czasem nie na temat i wprowadza w błąd, to nigdy nie będzie działało poprawnie na 100 % a irytacja rośnie, napisałem to samo pytanie dostałem odpowiedź taką co Ty
Przepraszam, że nie mogę pomóc w obecnej formie. Proszę sformułować pytanie w inny sposób i doprecyzować, o jaki produkt lub dokument chodzi — na przykład podać nazwę produktu, numer partii, datę produkcji lub przesłać zdjęcie etykiety; na tej podstawie będzie możliwe udzielenie informacji o terminie ważności.
napisałem że se jaja robią żeby wyłaczyli bota to dostałe 🙂
Przepraszamy za problemy z zamówieniem i za powstałe niedogodności. Przekazuję wiadomość do działu obsługi klienta. Odpowiemy najszybciej, jak to będzie możliwe, i dołożymy wszelkich starań, aby byli Państwo zadowoleni.
Brak słów!
@WREDZIA-W1 jak chcesz indywidualnego traktowania to udaj się do sklepiku osiedlowego , ale biegnij szybko bo te znikają jeden po drugim . W takim miejscu uśmiechnięta ekspedientka weźmie to masełko do ręki i nawet przy pomocy lupki odczyta datę przydatności ,owszem , zapłacisz parę groszy więcej ,ale będziesz miała pewność ,że kupujesz to co potrzebujesz . W korporacjach obrośniętych AI , programami lojalnościowymi , promocjami , gazetkami ,aplikacjami pomimo zewnętrznego wrażenia jesteś tylko jednym z milionów portfeli do ogolenia ,dla nich kilka ,,w te czy wewte,, nie robi różnicy
90% zakupów robię w małych rodzinnych sklepikach. Korporacje staram się omijać szerokim łukiem. W markecie ostatni raz byłam 6 lat temu. Allegro też zacznę omijać. Zwłaszcza po tej reklamie:
@WREDZIA-W1 specjalnie dla coebie data ważności tego masła 3.09.2026
Ej wystarczyło napisać, że to tak miało być, a nie zaraz posta usuwać:). Przecież to nie moja wina, że wygląd bywa mylny xD