Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry kupiłem maszynkę do golenia głowy szybko anulowalem zakup ponieważ zakup jest ponad 100% droższy u tego pana 429zl sprawdziłem w Media express tam maszynka kosztuje 194zl to to już jest grubo naciągnięte brak modelu w opisie byłem przekonamy że to jest nowy model a to oszustwo
Oszustwo by było, gdyby sprzedawał coś innego jako maszynkę do golenia. Ale Ty tego nie wiesz, bo zanim towar dostałeś to anulowałeś transakcję. A cenę może sprzedawca ustawić taką, jaka mu się podoba, Ty możesz kupić albo nie. Nie podoba się - nie kupuj.
Oj tam przesadzasz. Pewnie promuje ofertę co kosztuje masę hajsu, to tego druga prowizja od promowanej, do tego dopłaty do smarka, do tego wliczenie w cene kosztów obsługi masy zwrotów (ta ten pracownik co będzie zwrot robił za darmo nie pracuje, u innych materiały do pakowania też kosztują), wliczył ceny zwróconych używanych egzemplarzy itp itp.
Reasumując 50% opłat dla Allegro + koszty dodatkowe: zwrotów, uszkodzeń, zaginięć daje jakieś 100% więcej w cenie.
Coś w tym dziwnego??? Popatrz na tym forum, to sprzedawcy wiecznie krzyczą, że jest drogo!!!!