anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy to tak ma prawo dzialac

Client:39341562
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry kupiłem maszynkę do golenia głowy szybko anulowalem zakup ponieważ zakup jest ponad 100% droższy u tego pana 429zl sprawdziłem w Media express tam maszynka kosztuje 194zl to to już jest grubo naciągnięte brak modelu w opisie byłem przekonamy że to jest nowy model a to oszustwo 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

Client:35386082
#15 Entuzjasta#

Oszustwo by było, gdyby sprzedawał coś innego jako maszynkę do golenia. Ale Ty tego nie wiesz, bo zanim towar dostałeś to anulowałeś transakcję. A cenę może sprzedawca ustawić taką, jaka mu się podoba, Ty możesz kupić albo nie. Nie podoba się - nie kupuj.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Oj tam przesadzasz. Pewnie promuje ofertę co kosztuje masę hajsu, to tego druga prowizja od promowanej, do tego dopłaty do smarka, do tego wliczenie w cene kosztów obsługi masy zwrotów (ta ten pracownik co będzie zwrot robił za darmo nie pracuje, u innych materiały do pakowania też kosztują), wliczył ceny zwróconych używanych egzemplarzy itp itp.

Reasumując 50% opłat dla Allegro + koszty dodatkowe: zwrotów, uszkodzeń, zaginięć daje jakieś 100% więcej w cenie. 

Coś w tym dziwnego??? Popatrz na tym forum, to sprzedawcy wiecznie krzyczą, że jest drogo!!!!

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów