anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy tylko ja mam problem z wpłatą na Allegro cash z Velo Bank?

bastek13
#7 Wielbiciel#

Witam,

od jakiegoś miesiąca nie jestem w stanie wpłacić żadnej kwoty na Allegro Cash z Velo Bank (ani szybkim przelewem ani Blikiem), aplikacja Velo pokazuje błąd. Wcześniej kilka wpłat przeszło. Reklamacja w Velo wisi nierozwiązana. Czy tylko ja mam taki problem z tym bankiem?

pozdrawiam

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@bastek13 Cześć 🙂 W sprawie Allegro Cash napisz do nas przez formularz: https://allegro.pl/pomoc/kontakt. Jest to usługa finansowa, dlatego Twoje konto możemy sprawdzić wyłącznie po uprzedniej weryfikacji. 🙂  

oznacz moderatorów

bastek13
#7 Wielbiciel#

cześć, problem nie leży po stronie Allegro tylko Velo, nie ma możliwości wpisania PIN do Blik w aplikacji Velo bo natychmiast pokazuje się błąd. Pytam tu tylko czy ten błąd występuje u mnie czy może ma szerszy zasięg - na innych klientów Velo.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@bastek13 W takich często pomaga ponowna instalacja aplikacji. Ewentualnie możesz też sprawdzić, czy to samo dzieje się, kiedy korzystasz z innego urządzenia. 

oznacz moderatorów

bastek13
#7 Wielbiciel#

tu niestety nie pomogło 🙂 w międzyczasie znalazłem znajomego z kontem w Velo i na jego telefonie w jego aplikacji Velo jest to samo, więc to jakiś większy problem

oznacz moderatorów