Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem konto do gry zapłaciłem 8 zł sprzedający wysłał mi na emaila zabezpieczenia lecz nie mogłem zmienić hasła więc napisałem do sprzedającego i nie odpisał na ten temat później ktoś zmienił hasło zapewne sprzedawca płaciłem przez psc czy dostanę pomoc od allegro?
@Client:104112711 Tak, zostałeś oszukany na Allegro.
Gdybyś kupił przez Kup teraz lub wygrał licytację, Allegro oddałoby Ci pieniądze, a tak nie odda.
Nie da się jakoś zgłosić sprzedajacego
?
@Client:104112711 potraktuj to jako opłatę za lekcje życia. Możesz też iść na policje.
@Client:104112711 Cześć. Przykro mi, ale dokonałeś zakupu poza Allegro. Jeśli sprzedający proponuje Ci zakup poza serwisem, powinieneś nam zgłosić tę ofertę (przez ten formularz).
Sam również nie powinieneś wyrażać na to zgody. Nie warto, bo pozbawiłeś się tym samym - na przykład - możliwości z korzystania z Programu Ochrony Kupujących czy utworzenia dyskusji.
Często tak oszukują, bardzo łatwo jest to zrobić, 8zł to mało jak za lekcję, naukę.😁
O! I to jest mądrość życiowa, głębokie przemyślenie 🙂
@Client:104112711 Nie opisałeś całego przebiegu transakcji więc sugruję zmianę hasła do konta bankowego , może to nie być koniec Twoich strat .