Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ohir wiadomości w centrum są weryfikowane na podstawie algorytmów wykrywających konkretne frazy, nie sztucznej inteligencji. Najwidoczniej w korespondencji użyłeś słów zakwalifikowanych jako te, które sugerują chęć zawarcia transakcji poza platformą Allegro.
Właśnie sugeruję, żebyście zainwestowali w ludzi do sprawdzenia tego co te "algorytmy" wyprawiają. A może konkurencja wsadziła wam jakichś sabotażystów? Jeśli "algorytm" nie jest w stanie określić tego, o czym jest konwersacja, tylko wysyła pogróżki bo znalazł w treści jakąś kwotę. Na razie macie w plecy – chciałem od sprzedawcy żeby mi wystawił na Allegro to, co jego konkurencja ma wystawione na AE. "Dzięki" waszym niedorobionym "algorytmom" on mi oferty nie poprawi, a ja kupię na AE i bedę miał w piątek a nie w środę, choć wolałbym dać zarobić europejskiej platformie (wam). Ile tysięcy czy dziesiątek tysięcy transakcji uciekło wam do AE przez wasze niepełnosprytne grożenie sprzedawcom za to że _kupujący_ chce żeby wystawili mu towar _na_waszej_platformie_ po 10szt za mniejszą nieco kasę? Albo żeby wystawił mu taki a taki (link do AE) towar ale _na_waszej_platformie_. Nie mówiąc o podkładaniu się UOKiKowi przez grożenie kupującemu twierdzeniami, że negocjacje ze sprzedawcą są ZAKAZANE.