anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dalczego sskasowano komentarz do oceny?

wac51w-ce
#7 Wielbiciel#

W dniu 28 .02.2023 r dopisałem komentarz do oceny , który został skasowany, nie było tam żadnych nieregulaminowych zwrotów tylko ocena stanu faktycznego. Chciałbym wiedzieć kto to zrobił,  sprzedający czy Allegro. Uprzejmie proszę o informację.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

LEW433
#21 Demiurg#

Tylko Allegro mogło to zrobić, możliwe że opis był np: o sprzedającym a tam opisałeś przedmiot.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@wac51w-ce Podaj mi proszę numer oferty lub zamówienia, którego dotyczyła ta ocena. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Halfrunt
#20 Guru#

Dla całej naszej społeczności komentarze i odczucia zakupowe są bardzo ważne, ale tylko te pozytywne, bo negatywy to można wystawiać w google i truspilot nawet będąc wprost z ulicy.

oznacz moderatorów

maxr01
#17 Koryfeusz#

To zależy od pewnych sytuacji. Bardzo duży sprzedawca - ma bardzo duże względy na Allegro.

Mały sprzedawca - ma małe względy. To jest sprawdzone.

Dużym sprzedawcom - nie usuną aukcji niezgodnych z regulaminem.

Małym sprzedawcom - usuwają aukcję z tego samego powodu.

Mogę przytoczyć przykłady, lecz po prostu mi się nie chce. To i tak nie będzie miało sensu. Allegro nie usunie aukcji sprzedawcy, który ma wystawione 200 tys. ofert (po kilkadziesiąt ofert jednego produktu) , nawet wielokrotnie łamiącego regulamin Allegro.

Rozumiem też, że po tej wypowiedzi mogę dostać bloka na AG - ale to już miałem kilka razy. Pisanie prawdy nie opłaca się.

--------------------------------------------------------------------------------
Rozumiem, że są ludzie, którzy za 20 gr. będą gnać pchłę przez 20km, lecz nie potrafię ich zrozumieć.
oznacz moderatorów