Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, będę super wdzięczna za informacje jak się odbywa zakup biletów w przedsprzedaży dla użytkowników allegro smart? Czy mam wejść po prostu na strone e-bilet czy moze na moim koncie allegro powinnam znaleźć jakiś link? I czy trzeba tam podawać jakiś specjalny kod podczas zakupu?
@Client:48258405 Tylko nie rozumiem po co usiłujesz dopłacać do Allegro skoro możesz kupić na stronie e-bilet? To jakiś test czy może kłopotów szukasz?
Emm... Bo przedsprzedaż jest dla osób posiadających allegro smart xD
Przecież bilet jest wysyłany mailem, wiele razy kupowałem i sam drukowałem. Po co tu smart?
A obecnie to chyba w telefonie wystarczy wyświetlić.
Ale chodzi o to że bilety dla osób posiadających smart są sprzedawane dzień wcześniej niz jest oficjalna sprzedaż biletów, a ponieważ nie kupowałam jeszcze biletów w przedsprzedaży na takich zasadach to chciałam sie dowiedzieć czy może ktoś kto juz kupował tak bilet wie czy to sie kupuje wchodząc bezpośrednio na stronę ebilet czy może jest konieczność użycia jakiegoś linku na aplikacji allegro który dopiero przekieruje mnie na stronę ebilet w celu weryfikacji ze spełniam warunek posiadania allegro smart xD
Ok, rozumiem, ale jest zasada że wiecej pośredników to więcej możliwości przekrętów. Nie kupuj z linka bo to bedzie prawdopodobnie oszustwo. Strona e-bilet jest wiarygodna, reszta to ryzyko.
A jesśli już dostaniesz ten link to przynajmniej zapytaj kogoś czy link jest wiarygodny. Można tutaj, zawsze ktoś pomoże
Cześć,
Widziałem na stronie ebilet info, że jutro o 14.00 startuje przedpsrzedaż dla posiadaczy allegro smart na koncerty Dawida Podsiadło. Na zeszłoroczny koncert dostałem dużo wcześniej informację na maila, że będzie można ze specjalnego linku się zalogować na stronie ebilet. Tym razem nie ma żadnych takich informacji. Jak to wygląda u Was? Dostaliście jakieś info?
@Client:33386222 otrzymałam informację, że jeżeli chodzi o biuletyn i zakupy jutro o 11:00 to najprawdopodobniej e-mail z linkiem zostanie wysłany przez biuletyn dopiero jutro w momencie rozpoczęcia przedsprzedaży.
@Client:48258405 jeśli chodzi o Smartową przedsprzedaż to na Ebilet należy się zalogować przez Allegro kontem, na którym wykupiony jest Smart! To umożliwi zakup biletu w ramach przedsprzedaży.
@la_nika Pięknie, ja sprawdzałem i już kwitnie handel linkami na e-bilety na Facebooku. Potraficie rozhuśtać rynek... 👹 Brawo Wy.....
@br. nie mam pojęcia, o jakich linkach piszesz i jak miałby kwitnąć nimi handel.
Mając Smart! można kupować bilety w ramach przedsprzedaży, nie ma tu linków.
Osoby, które są zapisane do biuletynu Dawida otrzymują link do zakupu biletów w przedsprzedaży, nie wiem, czy już je otrzymali. W każdym razie my nie przesyłamy linków do zakupu biletów.
@la_nika Cytat: "Osoby, które są zapisane do biuletynu Dawida otrzymują link do zakupu biletów w przedsprzedaży,..."
Więc są linki, jest biznes, będzie płacz...
Po co wy w to się angażujecie?
@br. tak jak pisałam, to jest biuletyn Dawida. My nie przesyłamy linków.