Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak mogę skontaktować się z infolinią bądź kurierem DHL przy dostawie allegro delivery? W aplikacji widzę, że kurier miał wydaną paczkę do dostarczenia, dosłownie cały dzień jestem w domu bo było u mnie dziś 4 kurierów (duże zakupy) potrzebowałem jak najszybciej dwóch paczek z allegro na dziś. Dostałem maile ze będą dziś. Dostałem numer do kuriera, po południu gdy wyczułem że już zbyt długo go nie ma - dzwoniłem. 3/4 razy. Za każdym razem poczta. Po ostatnim telefonie kurier zaznaczył w systemie że nie było mnie w domu xd
sprawdziłem nawet kamery i uwaga hit. Kuriera nawet nie było pod domem.
pierwszy raz spotykam się z tak nieprofesjonalną praktyką jakiejkolwiek firmy kurierskiej. Zrobię wszystko żeby unikać uslug DHL szerokim łukiem.
aczkolwiek jestem ciekaw czy to typowa praktyka firmy? Gdzie mogę złożyć skargę ?
ja rozumiem wszystko ale rozłączanie moich prób połączeń, ignorowanie i kłamanie, że nie było mnie w domu? Jako osoba która od 6 lat dziala w obsłudze klienta - nie wyobrażam sobie kogoś w ten sposób potraktować.
Faktycznie nowicjusz z Ciebie. Oni z DHL zawsze tak robią. Przekieruj przesyłkę do żabki albo obojętnie gdzie bo inaczej nigdy jej nie dostaniesz. A skargę pisz na Berdyczów.
No chyba żartujesz o.O
Cześć @RobeuszJan, dziękuje za zgłoszenie.
Podaj proszę numer przesyłki, przekażę do odpowiedniego zespołu w celu interwencji.
Cześć,
AD019VKUT2 oraz AD019M6UA8
z góry dziękuje 🙂
Dziękuje @RobeuszJan, sprawa została przekazana.
Skontaktujemy się z Tobą, gdy zweryfikujemy Twoje zgłoszenie.