Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy allegro może mi przestac wyświetlać to **piiip**o na co drugiej stronie? Juz rzygam tą książka! Gdziekolwiek nie wchodze pokazuje mi się ten syf!
🤣😂
@szpackyu, niestety jako Allegro nie mamy wpływu na targetowanie reklam. Zachęcam Cię do kliknięcia w “x” w prawym górnym rogu. Możesz wówczas zaznaczyć, że nie chcesz, aby ta i podobne reklamy wyświetlały Ci się jako proponowane treści.
@Kaliope_Brzeg To pewnie od Ciebie!🤣
@szpackyu Ten świat tak już do reszty zdurniał, że czas aby jakaś asteroida pier.......ła i zrobiła porządek.
żenujące...
To jest książka edukacyjna dla dzieci i młodzieży. Jest też Wielka księga siusiaków 😂
Czyścisz ciasteczka, a następnie po wejściu na allegro, na pytanie o profilowanie reklam odpowiadasz "nie zgadzam się".
A skąd wiesz, że syf, kupiłeś? 🤣
No cóż. To targetowanie skądś się bierze... Jak np. niedawno kupiłem parę rzeczy na warsztat, teraz wciąż mi podsuwają lutownice, groty, cynę itp rzeczy 😛 Pozatym ja tam w sumie nie mam nic przeciwko cipkom. Fajne som! 😛
@Vryko Tak w liczbie mnogiej? To Ty lepiej już zacznij się modlić, żeby Dośka tego wyznania nie zobaczyła🤣
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@szpackyu Polecam zainstalować uBlocka Origin i mieć problem z reklamami z głowy.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@szpackyu "TĘ książkę"!
@WREDZIA-W1 Ale TĄ książką rzyga! 😉