anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego Allegro przestało się pytać do której listy ulubionych dodać przedmiot?

JehutyReborn
#8 Zapaleniec#

Jak w tytule.

Nie tak dawno jeszcze gdy dodawałem jakiś produkt do ulubionych, to strona od razu wyskakiwała okienkiem do której listy dodać przedmiot. Teraz nie robi tego wcale, ani normalna wersja strony ani aplikacja. Upierdliwe jest to jak diabli, zważywszy na to że mam 6 diametralnie różnych grup przedmiotów które obserwuje.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

julienail
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@JehutyReborn, czy sama lista ulubionych działa poprawnie? Czy nie przekroczyłeś 500 dodanych ofert? 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

JehutyReborn
#8 Zapaleniec#

Sama lista działa normalnie i dodawanie nowych przedmiotów do list działa, ale tylko ręcznie, przez kliknięcie trójkropka, na samej liście ulubionych. Problem jest z samym oknem rozdzielającym do list, przy dodawaniu nowych przedmiotów.

I nie. W ulubionych mam tylko 94 przedmioty.

oznacz moderatorów

inne_zakupy
#8 Zapaleniec#

O to samo chciałam zapytać. Przywróćcie tę funkcję, bo późniejsze sortowanie z poziomu głównej listy jest koszmarnie upierdliwe.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @inne_zakupy. Brak zapytania wynika z prowadzonego testu. Obecnie część kont nie otrzymuje komunikatu z pytaniem o listę, do której chce dodać ofertę. Ten eksperyment potrwa kilka tygodni. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

inne_zakupy
#8 Zapaleniec#

Dzięki za odpowiedź, @MiMary. Ech, czyli trafiłam do tej "gorszej" grupy... Mam nadzieję, że szybko zakończycie testy. Przy okazji pomyślcie o wprowadzeniu funkcji automatycznej listy ulubionych "nieprzypisanych". Jeśli mam np. 300 przedmiotów w ulubionych, z czego 200 rozlokowane w kilku różnych listach, to chciałabym widzieć osobną listę (automatyczną) na te pozostałe 100 przedmiotów, których nie dodałam do żadnej z list. Ten pomysł pojawia się tu regularnie od samego początku, kiedy pojawiły się tematyczne listy. Ponoć ktoś tam coś tam próbuje i testuje, ale na razie bez rezultatu.

Dobrym pomysłem byłoby też tagowanie przedmiotów na liście. Np. w widoku "wszystkie" przy każdej ofercie tag z nazwą pod-listy, do której jest przypisany przedmiot.

oznacz moderatorów