Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Client:104927327 na razie nie podawaj proszę żadnych haseł. Pokaż nam natomiast z jakiej dokładnie oferty chcesz skorzystać.
Obojętnie z jakiej na każdej tak się dzieje próbowałem na kilku ofertach
@Client:104927327 poproszę jednak o jakiś przykład. Jaką metodę płatności wybierasz?
@Client:104927327 albo jesteś w oknie banku , albo to próba wyłudzenia . Podaj link do tej oferty , przykładowo 1
https://allegro.pl/oferta/naklejki-na-grill-fiat-tipo-wloskie-barwy-flaga-wloch-trzy-kolory-16747858... taki przykład ale to się dzieje na innych ofertach
@Client:104927327 jeśli wybierasz przelew bankowy to naturalne ,że po przekierowaniu na stronę banku ten wymaga danych do logowania , oferta legitna .
@Client:104927327 co dokładnie się dzieje i jaką metodę płatności wybierasz?
Wybieram przelew ,i przy wpisaniu loginu i hasła do konta bankowego wyskakuje okno z informacją że allegro prosi o wyrazenie zgody o to zebym podał login I hasło do konta bankowego jak nacisnę anuluj to dalej jestem na stronie logowania i nie przechodzę dalej
Zrobił bym scrina ale na tej stronie się nie da
@Client:104927327 bez zrzutu będzie nam ciężko zweryfikować na czym polega problem, więc w tej sytuacji sugeruję po prostu wybór innej metody płatności.
Jak będę miał dostep do drugiego telefonu to zrobię zdjęcie i wyślę na czata
coś takiego
@Client:104927327 zweryfikuję sprawę.
@Client:104927327 uzyskałam informację, że jest to komunikat systemowy. Wygląda na to, że masz zapisane hasło do banku w managerze haseł Google, dlatego aplikacja Allegro pyta o możliwość skorzystania z tych danych, by uzupełnić automatycznie login i hasło. Jeśli nie chcesz udzielać zgody, to możesz kliknąć "Anuluj" i wpisać dane do logowania ręcznie.
A jak potwierdzę to mogę mieć jakieś kłopoty kiedyś z tym że może ktoś wejść mi na konto i mnie okrasc ????????
To dotyczy tylko automatycznego uzupełnienia danych w twoim telefonie. Nie ma możliwości aby ktoś cię w ten sposób okradł.
A sam Menedżer Haseł Google trzyma loginy i hasła na twoim koncie Google. Tak więc wystarczy że w łamią ci się na konto Google i mogą wyciągnąć hasła. Dlatego haseł do banku lepiej nie zapisywać.
@pecela ale tutaj aplikacja Allegro pytała się, czy może sobie pobrać dane do logowania w banku, więc po potwierdzeniu, również oni będą w posiadaniu tych danych, jak myślisz dlaczego płacą za pobranie aplikacji🤔, bo takie aplikacje służą do permanentnej inwigilacji, jeśli masz, to sprawdź ile uprawnień ma taka aplikacja 😉
Tak naprawdę jest to Google Chrome, ale uruchomiony w oknie innego programu. Nie daje mu to jednak dostępu do danych logowania do bankowości internetowej. Sam Android nie pozwala na taki dostęp.
To powiedzcie co ja mam robić zaakceptować to ,bo mam trochę zakupu do zrobienia bo trochę się boję