anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego allegro usuwa negatywne opinie o sprzedającym?

ADELMUS8
#1 Nowicjusz

Kupiłam produkty, zapłaciłam i jestem niezadowolona ze sprzedawcy. Allegro usunęło moje negatywne oceny, zablokowało mi możliwość komentowania. Te oceny są bez sensu, Allegro jest zupełnie niewiarygodne!!! Liczą tylko kasę od sprzedających, te prowizje za sprzedaże, a opinie kupujących są bez znaczenia. 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Dreams
#9 Pomysłodawca

I bardzo słusznie że usunęli. Skoro wyzywasz sprzedawcę od oszustów itp, to co Cię dziwi?? Jak widać nie każdy powinien mieć prawo głosu!

BRAWO ALLEGRO!!!

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@ADELMUS8 Jest dokładnie odwrotnie.
Oceny bardzo rzadko są usuwane i tylko w wyjątkowych sytuacjach kiedy np. ocena narusza regulamin.

oznacz moderatorów

Client:28769449
#1 Nowicjusz

Jeżeli allegro usunęło napisaną przez Ciebie opinię, co zdarza się rzadziej niż wygrana w Lotto, albo uderzenie pioruna w człowieka, to Twój komentarz na jego profilu musiał odznaczyć się już taką obrazą co do sprzedawcy, bądź tak ewidentnym kłamstwem, że nawet serwis nie wytrzymał i postanowił skrócić cierpienia czytelnika, widzącego Twoje wypociny. 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@ADELMUS8 w imieniu Allegro chciałabym zaznaczyć, że ingerujemy w komentarze tylko jeśli zostaną spełnione warunki wymienione tutaj. Nie mogę tutaj podzielić się wszystkimi informacjami, ale w Twoim przypadku tak się stało, a Twoje konto jest w tej chwili całkowicie zablokowane, więc jeśli dalej chcesz z niego korzystać i wyjaśnić tę kwestię z działem bezpieczeństwa transakcji, zapraszam do kontaktu z nami przez formularz

Ola
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów