anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego allegro zamknęło moją dyskusję i nie wypełniło wszystkich zobowiązań?

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:54581730
#7 Wielbiciel#

Allegro zamknęło moja dyskuje ze sprzedawcą, a nie zostały spełnione moje prośby. Ta firma sprzedaje produkty niezgodne z opisem, nie zależy mi tylko na zwrócie środków, ale i także aby ta Pani zmieniła opis niezgodny z produktrm,który oferuje przez wasza aplikacje. To się kwalifikuje do zgłoszenia do UOKiK 

oznacz moderatorów
41 ODPOWIEDZI 41
Client:54581730
#7 Wielbiciel#

"Tak, istnieją materace z wypełnieniem z bawełny. Materace te wykorzystują naturalne włókna bawełniane, które są często używane jako wypełnienie w materacach typu lateksowego, piankowego lub jako wkład w materace sprężynowe. Bawełna jest ceniona za swoje właściwości, takie jak przewiewność, chłonność wilgoci i naturalna hipoalergiczność, co sprawia, że jest komfortowym i zdrowym wyborem dla osób poszukujących naturalnych materiałów w sypialni.

Materace bawełniane mogą być szczególnie polecane dla osób, które preferują organiczne materiały oraz chcą uniknąć syntetycznych komponentów. Warto zwrócić uwagę na certyfikaty i pochodzenie bawełny, aby mieć pewność, że produkt jest ekologiczny i wysokiej jakości."

oznacz moderatorów
KrzepkiRadek
#9 Pomysłodawca#

@Client:54581730buhahah bardziej niż odpowiedź z Chata GPT liczy się to, czy Ty takie materace widziałaś i możesz kupić (w cenie nie 10x wyższej) 🙂

oznacz moderatorów