Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Client:46285352 Gdzie jest widoczny? Chyba go nie wpisałeś w danych adresowych do wysyłki, bo wtedy będzie nawet na paczce..
@drekenzes CO SIĘ DZIWISZ , czego ludzie nie wymyślą ,żeby się wyróżnić , jeden lubi ekstremalne selfie ,a drugi podaje pesel ,gdzie popadnie .
@mdrogeria Wiem, bo miałem takich klientów 🙂 A kojarzę nawet temat z forum, gdzie ktoś wystawił za to negatywa sprzedawcy, że na paczce znalazł się jego pesel.
Nie podałem peselu
@Client:46285352 Gdzie ten pesel jest widoczny?
Podczas zakupów
@Client:46285352 W którym miejscu?
Pod danymi osobowymi.Wczoraj wylogowałem się z allegro i dzisiaj zalogowałem ponownie.Nie sprawdzałem czy się jeszcze wyświetla.Zaraz sprawdzę
Może jakaś umowa kredytowa?
@Client:46285352 Zerknij w tej zakładce czy nie masz w którymś miejscu podanego swojego numeru PESEL.
Oczywiście ,że był.Duże dzièki za podpowiedź.Pozdrawiam.
Nie mam kredytów
Oczywiście,że nie wpisałem.Jestem głupi ,ale nie aż tak
@Client:46285352 gdzie widzisz tę informację?
Już skasowałem te informację.Była w moich danych osobowych.Nigdy nie podawałem peselu w allegro.Pozdrawiam
@Client:46285352 Jeśli PESEL był widoczny w zakładce którą wskazałem to musiałeś sam go tam dodać - innej możliwości zwyczajnie nie ma.
Po co PESEL w allegro?bez sensu.Żeby było śmieszniej wcześniej tego nie było.Pojawiło się jakieś dwa tygodnie temu.
@Client:46285352 Dane konta? Dane adresowe? Dane do faktur?
Nie jestem sprzedającym.Tylko kupuję.Nawet dane adresowe nie były poprawne.Dzięki za pomoc.