anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego mój przelew nie trafił do sprzedającego?

eugeniuszpliszka
#7 Wielbiciel#

W dn 02.05 2023r wplacilem pieniadze za nasiona pomidora Bobcat Przelewem tradycyjnym Kopie przelewu gmajlem wyslalem sprzedawcy.W/g Ustalen poczty Wartkowice Wplacona naleznosc w tym samym dniu wplynela na konto banku Ktory mi wskazano t.j PEKAO O. w Warszawie SWIFTktory otrzymanej nalerznosci nie przekazal sprzedawcy ktory ciagle zada odemnie wplwty za nasiona pomidora.Prosze o ustalenie dlaczago tak sie dzieje. 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

LEW433
#21 Demiurg#

Przelew tradycyjny idzie 5dni nawet,  a skąd wiozłeś nr konta bankowego, wygląda jakbyś płacił poza Allegro.

oznacz moderatorów

biosorcerer
#15 Entuzjasta#

Jeśli dobrze przepisałeś WSZYSTKIE dane na formularz przelewu to taka płatność powinna zostać zaakceptowana. Gorzej, jeśli zmieniłeś choć jeden znak.. Wtedy przelew nie dotrze do sprzedającego.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@eugeniuszpliszka przykro mi, ale ta płatność się nie powiodła. Najczęstszym problemem jest błąd w danych przelewu. W tej sytuacji sprawdź proszę, czy nie otrzymałeś wiadomości od operatora PayU z pytaniem o dane do zwrotu przelewu. 
Skontaktuję się też z nimi, aby wyjaśnić dokładnie co spowodowało problem i jak odzyskasz tę wpłatę, jeśli zależy Ci na tym zamówieniu, opłać je proszę ponownie. Pierwsza wpłata wróci do Ciebie. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@eugeniuszpliszka zwrot został już zlecony 🙂 Tak jak napisaliśmy w sprawie nr 33146903. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów