Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
22 listopada przelałam nalezną kwotę do sprzedającego "przelew24". Do tej pory kwota nie dotarła do niego. Gdzie są więc te pieniądze???
A jaką metodą przelałaś kasę? Jak tradycyjną to może potrwać nawet do 5 dni roboczych.
PRZELEW był metodą "przelew24" i to jeszcze miał dotrzeć po 10 minutach. Dlatego nie rozumiem sytuacji.
To znaczy jaki ma status płatność? Sprawdź to proszę w zakładce moje zakupy.
@Client:35641667 Podaj mi proszę numer zamówienia, o który dokładnie chodzi.
4f0df660-6a00-11ed-9ead-efeb60e27a. Proszę o jakąś pomoc.
@Client:35641667 Czy środki zostały pobrane z Twojego konta?
Zostały przelane przekazem pocztowym, który miał dojść w przeciągu 10 minut. Mija 3 dzień i ciągle sprzedający nie ma mojej wpłaty.
@Client:35641667 Jeśli to płatność przelewem tradycyjnym i wpłatę zlecisz innej instytucji (na przykład Poczcie Polskiej), czas realizacji wpłaty zależy od tej instytucji. Taka płatność rozliczana jest do 3 dni roboczych, więc jeśli sytuacja nie zmieni się po weekendzie, napisz proszę do nas ponownie. Wówczas będziemy działać.
Poczekam więc do poniedziałku, może coś to da. Ale już teraz dziękuję za okazaną pomoc😊
@Client:35641667 Nie ma sprawy i polecamy się na przyszłość 😉
Witam serdecznie. Dzisiaj skontaktowało się ze mną Allegro i odesla mi pieniądze, bo był problem u nich z "przelew 24". Skończyło się na zwrocie sumy, którą przesłałam. Dziękuję za pomoc. Mam tylko nadzieje, że dotrzymają słowa😊
Dotrzymają, ale może być po weekendzie.