Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od ponad tygodnia nie wyświetlają się wiadomości w aplikacji. Wszyscy o tym wiedzą i co? Ostatnie zapewnienia usunięcia awarii to termin po nowym roku. To dość długo jak na problem z powiedzmy komunikatorem. Tym bardziej ze w przeglądarkach wiadomości działają...
@jarasnet czy możesz napisać skąd informacje o tym błędzie? Nie znalazłam takich zgłoszeń. Sprawdziłam to w swojej aplikacji i widzę wszystkie wiadomości.
To słabo szukasz. Wystarczy wejść do sklepu Play i otworzyć ostatnie oceny aplikacji. Są też przeprosiny developera w komentarzach zwrotnych i zapewnienia ze problem jest znany i zostanie naprawiony po nowym roku. Od dawna twierdzę że Allegro na androida i wersja przeglądarkowa to dwie, różne, niewspółpracujące ekipy.
@jarasnet ok, dziękuję za przesłanie tych informacji. Owszem zespół pracujący nad aplikacją to inna ekipa, ale mamy ze sobą kontakt.
Napisałam jeszcze do nich dla pewności, ale nie jestem w stanie przekazać Ci nic więcej, niż odpowiedź od Allegro widoczna na zrzucie. Problem z wiadomościami w aplikacji ma zostać rozwiązany na początku roku 2023.
Rozumiem, że może to być irytujące, ale zapewniam, że zespół zajmujący się aplikacją pracuje nad rozwiązaniem.
Witam ponownie. Mijają trzy tygodnie od awarii wiadomości w aplikacji mobilnej i efektów naprawy nie widać. Do tego doszły problemy z wyświetlaniem grafiki (białe tło). Czy ekipa IT wróciła już z imprezy sylwestrowej?