anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

DLACZEGO NIE MA JUŻ OPCJI KUP I ZAPŁAĆ ? JEST TYLKO DODAJ DO KOSZYKA ?!

Aladia
#7 Wielbiciel#

DLACZEGO NIE MA JUŻ OPCJI KUP I ZAPŁAĆ ? JEST TYLKO DODAJ DO KOSZYKA ???!!!

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @Aladia.

Obecnie testujemy nowe rozwiązania w Allegro, dlatego istnieje możliwość, że zamiast przycisku „Kup Teraz” pojawi się u Ciebie przycisk „Dodaj do Koszyka”.

Nadal masz możliwość dokonania zakupu poprzez Twój Koszyk w Allegro, nie jest to żaden błąd 🙂

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

Client:35386082
#14 Krzewiciel#

@matt_rose 
kup teraz
jest oczywiste, klikam i mogę kupić. Dodaj do koszyka, to nic nie znaczy. Nie chcę niczego dodawać do koszyka, chcę kupić, najlepiej od razu. Po to przychodzę na Allegro.
Słaba zmiana.

oznacz moderatorów

kazik-U2
#1 Nowicjusz#

Kiedy można się spodziewać powrotu tej opcji? U mnie też pojawia się tylko  „do koszyka” mimo że jestem użytkownikiem smart. 

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@kazik-U2, test potrwa do początku kwietnia.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

miszmasz_2006
#7 Wielbiciel#

zdecydowanie słabo 😞 zwłaszcza kiedy masz w koszyku kilka rzeczy, a zamierzasz kupić jedynie jedną 😞 mam nadzieję, że testy szybko się zakończą, oby nie tak jak w Czarnobylu 🙂

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@miszmasz_2006 rozumiem, że testy mogą być dla Ciebie niewygodne, natomiast proszę o nie uciekanie do takich sformułowań.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

miszmasz_2006
#7 Wielbiciel#

testuję Pan na mnie swoje oprogramowanie, a obraża się na niewinne porównanie dotyczące testów w elektrowni ???  proszę o nie uciekanie się do takich metod działania 🙂 pozdrawiam Paweł

oznacz moderatorów