Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
DLACZEGO NIE MA JUŻ OPCJI KUP I ZAPŁAĆ ? JEST TYLKO DODAJ DO KOSZYKA ???!!!
Cześć @Aladia.
Obecnie testujemy nowe rozwiązania w Allegro, dlatego istnieje możliwość, że zamiast przycisku „Kup Teraz” pojawi się u Ciebie przycisk „Dodaj do Koszyka”.
Nadal masz możliwość dokonania zakupu poprzez Twój Koszyk w Allegro, nie jest to żaden błąd 🙂
@matt_rose
kup teraz jest oczywiste, klikam i mogę kupić. Dodaj do koszyka, to nic nie znaczy. Nie chcę niczego dodawać do koszyka, chcę kupić, najlepiej od razu. Po to przychodzę na Allegro.
Słaba zmiana.
Kiedy można się spodziewać powrotu tej opcji? U mnie też pojawia się tylko „do koszyka” mimo że jestem użytkownikiem smart.
@kazik-U2, test potrwa do początku kwietnia.
zdecydowanie słabo 😞 zwłaszcza kiedy masz w koszyku kilka rzeczy, a zamierzasz kupić jedynie jedną 😞 mam nadzieję, że testy szybko się zakończą, oby nie tak jak w Czarnobylu 🙂
@miszmasz_2006 rozumiem, że testy mogą być dla Ciebie niewygodne, natomiast proszę o nie uciekanie do takich sformułowań.
testuję Pan na mnie swoje oprogramowanie, a obraża się na niewinne porównanie dotyczące testów w elektrowni ??? proszę o nie uciekanie się do takich metod działania 🙂 pozdrawiam Paweł