Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, dlaczego nie ma opcji "szukaj w opisie". Komu to znowu przeszkadzało? Ta opcja ma wrócić! Jest potrzebna.
jaka tu jest cenzura !!!
"wypipali" mi hasło (O).... (L) ..... (X)
tak drogie allegro - niszczycie wyszukiwarkę, zabijacie sprzedawców, więc ja uciekam na
(O...), (L...) (X...)
Jedno badziewie warte drugiego.
Tak gdzie jest parametr cmr w dyskach twardych? Gdzie są konkretne mechanizmy w zegarkach automatycznych? Gdzie są kraje produkcji dla wszystkich wyrobów spożywczych. Gdzie są konkretne składniki kosmetyków i parafarmacji? Proszę nie kłamać że parametry w jakikolwiek znaczący sposób zastępują użyteczność funkcji szukaj w opisach. Proszę się zastanowić nad tym dlaczego ludzie potrzebują tej opcji zanim określi Pani iż ta funkcja jest zastąpiona parametrami które są i niekompletne i często błędne.
Nicol, jak Ci nie wstyd w żywe oczy pisać takie bzdury, opcja była odkąd pamiętam, a konto mam prawie 20 lat, zakładałem konto jak uczyłaś się literek w podstawówce.
Przekaż osobie decyzyjnej, a najlepiej pomysłodawcy nietrafionej zmiany usunięcia opcji wyszukuj w produktach, iż pych kroczy przed upadkiem. Nie liczycie się od dawna ze sprzedającymi, a teraz przestaliście liczyć się z kupującymi.
Od niedawna troszkę bardziej się wysilam i staram się mniej korzystać z waszego serwisu, możecie prześledzić moją historię wewnętrznie na potwierdzenie moich słów. Kupuję cały czas tyle samo, ale procent związany z allegro jest mniejszy, grupowanie i brak "odgrupowania", chiński spam, masa podróbek i kilka mniejszych rzeczy mocno mnie zmotywowały do poszukiwania alternatyw, a brak wyszukiwania po opisach przelał czarę.
@oneirooNie jesteś sam.
@boismortier żebyś kupił szybciej i to co Ci allegro podsunie a nie tracił czas na przeglądania 😄 Allegro wszystko robi żeby nam kupującym ułatwić zakupy a Wy ciągle narzekacie ;D
Wpisujcie na końcu paska wyszukiwania &description=1
rozłącza grupowanie ofert i działa jak 'szukaj w opisie'
u mnie to działa, może u Was też 😀
Do moderatorów i szeroko pojętego naczalstwa Żadnej różnicy .. naprawdę robicie z nas **piiip**..ów a to tylko przykład jak chcę znaleźć przedmioty z grupy zrzeszonej pod ,,loombard'' , po prostu ich ofert sobie nie znajdę teraz tak ?
Najlepiej się sprawdza grupowanie wyników szukając tylko licytacji np convers** i filtr licytacja. Wskakuje grupowanie wyników czyli gó*** gdzie z ajde wytyrane w błocie buty jak i nowe
Życie mi uratowałeś 🙂
Nie bój się, nie bój, jeszcze ci odetną 😉
Gdzie jest opcja Szukaj w opisie? Nie mogę jej znaleźć. Bez niej skuteczne wyszukanie tego co trzeba jest często niemożliwe.
Opcja szukaj w opisie przydatna!
To jakaś absolutna kpina z użytkowników.
Na firefoxe znikęło mi wczoraj okienko "szukaj w opisach" też tak macie? Dzisiaj nie ma nadal. Allegro robi nową symulację?
Nie ma i nie będzie bo: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/dlaczego-nie-ma-opcji-szukaj-w-opisie/m-p...
Po wpisaniu interesującej Cię frazy w Allegro dodaj do paska wyszukiwarki &description=1 i będzie szukało w opisach po staremu. Innej opcji na tej moment chyba nie ma.
Sorry. Nie wiedziałem, że wątek podejmowany. Wyszukiwarka allegro zbiera całe nieistotne g.... 18 lat skanuję spisy treści i opisy książek akademickich, 1/3 oferty, bo mam dociekliwą klientelę, szukającą konkretnych zagadnień. Na marginesie, ściemnili mnie wczoraj, że przekazują pytanie do działu technicznego, kłamcy.
kłamcy
o ch.. ale obejście 😄 wywalili checkboxa ale całej logiki już nie? brawo 😄