Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, dlaczego nie ma opcji "szukaj w opisie". Komu to znowu przeszkadzało? Ta opcja ma wrócić! Jest potrzebna.
Ale to nie o to chodzi, żeby robić jakieś dziwne chocki, klocki. To po prostu jest spie... na maxa, wiele np. starszych osób można powiedzieć, ze zostanie oszukanych przez Allegro, bo pomimo, że coś czego szukali, nie znaleźli, a to było dostępne, tylko te ich wspaniałe algorytmy wyszukiwania tego nie pokazały. Chciałbym doczekać dnia, żeby UOKiK dopi... im najwyższą możliwą karę za tego typu działania. Jestem ciekaw jak tę sprawę widzą przedsiębiorcy, którzy mają po kilkadziesiąt tysięcy ofert wystawionych, czy zauważyli w ogóle ten problem?
Allegro! Przywróćcie opcję szukania w opisach! Przecież wyszukiwanie teraz części AGD po numerze sprzętu jest niemożliwe prawie! Pasujące urządzenia są wymieniane tylko w opisach... Bez wyszukiwania w opisach to jest męczarnia 😞
Z wieloma innymi rzeczami jest podobnie. Z częściami do samochodów, z elektroniką... nie wspomnę o rzeczach używanych. Pytałem na Facebooku i tutaj, oznaczyłem moderatorów nawet, w jaki sposób przy pomocy wyszukiwarki Allegro można znaleźć wideorejestratory oparte o sensor IMX678. Nikt nie odpowiedział. BO SIĘ K***A NIE DA. A wcześniej się dało.
+1 przywrócić tą opcje bez tego nic sie nie da znalezc!!! Czesto wazne informacje sa dopiero w opisie wiec inaczej trzeba setki produktow sprawdzic recznie w poszukiwaniu tego jednego o ktory ci chodzi. Częściej sie poprostu zniechęcam zanim podjac szybka decyzje i cos kupić czego faktycznie szukam.
Jakiś za przeproszeniem DEBIL bo inaczej trudno to określić wpadł na ten pomysł i niech zgadnę jeszcze premię za to dostał. Jedna z podstawowych opcji z jakich korzystałem. Przecież kluczowe informacje są podane w opisie do cholery a nie w tytule Aukcji tam ktoś moze napisać ze sprzedaje COŚ a w opisie dać że np sprzedaje kość dinozaura i jak do cholery mam wyszukać to ?
Myślałem że tylko nasza koalicja rządząca ma kiełbie we łbie ale jednak nie tylko ona.
użyć słowa DEBIL to jakby nic nie powiedzieć...
jak można twierdzić ze teraz jest lepiej? nic nie jest lepiej. nie można bez wyszukiwania w opisach znaleźć podstawowych produktów a grupowanie woła o pomstę do nieba i wprowadza dodatkowe zamieszanie.
Takim działaniem można by powiedzieć że ktoś celowo chce wprowadzić obniżenie sprzedaży i rentowności Allegro a co za tym idzie ogłosić nierentowność i sprzedać Allegro ? Przecież jak ktoś czegoś nie znajdzie co jest zawarte w opisie to tego nie kupi i Allegro i te darmozjady tam pracujące nie zarobią za usunięcie tej opcji koleś powinien wylecieć z roboty. Przydały by się takie czystki jakie Elon Musk zrobił w byłym Twitter a obecnej platformie X połowę niepotrzebnych pracowników nic dobrego dla firmy robiących nierobów wywalił. Jak taka firma jest wstanie komuś takiemu płacić za takie **piiip**yczne pomysły. A pisanie że ta opcja nie była używana to może wina tego że na telefonie tej opcji w ogóle w wyszukiwarce nie było widać dopiero jak w przeglądarce dało się tryb Komputerowy opcja się pojawiała a większość ludzi wyszukuje na telefonach informacji na allegro. Jakoś żaden MĄDRY inaczej orzeł nie widział tego że tej opcji tam nie ma widocznej.