Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, dokonałam zakupu z zapłatą blik na rachunek 72 1090 1489 0000 0000 4800 3393. Nie widzę zakupu w moich zakupach, a nr rachunku odbiorcy po wpisaniu go w wyszukiwarkę doprowadził mnie do allegro gadane, gdzie ktoś miał podobny problem, iż nie widział swojego zakupu właśnie w powiązaniu z tym samym nr rachunku do zapłaty. Czy ktoś mi może pomóc?
@konto zamknięte
Wiec to dość dziwne bo w temacie
Ola napisała że niby wszystko OK. Ola mogę Cię prosić o sprawdzenie tego @ko_alka
Jest to konto BZWBK i komentarze wskazują że to oszustwo!!
https://jakitobank.pl/konto/PL72109014890000000048003393
Czy Ty dokonałaś zakupu poprzez link wysłany z FB?
@serwis-texas tamten kupujący miał zakup misek na koncie na taką kwotę, więc weryfikacja konta nie była potrzebna.
@konto zamknięte w jaki sposób znalazłaś tę ofertę? Czy było to na Allegro? Czy ktoś podesłał link do zakupu?
Zostałaś oszukana jeśli kupiłaś poprzez link, kasy raczej nie odzyskasz
Sklep internetowy, przekierowało mnie na allegro.
@konto zamknięte bardzo mi przykro, ale najprawdopodobniej była to strona, która tylko wyglądała jak Allegro. Ostatni zakup na koncie z którego piszesz był na Allegro 17 kwietnia.
Jeśli nie ma zakupu w zakładce moje zakupy to zostałaś oszukana i tak się stało
Dzisiaj zauważyłam na moich płatnościach wpłaconą kwotę 613,77 zł na konto 72 1090 1489 0000 0000 48 3393 (takie same, jak ty podajesz). Nie mogłam od razu przypomnieć sobie, za co zrobiłam płatność na taką dużą kwotę. Jednak po wyszukaniu według numeru konta trafiłam na tę stronę. I podczas czytania wszystkich historii przypomniałam sobie, że to kwota, którą zapłaciłam za usługi księgowe Infakt. Ponieważ nie otworzyłam jeszcze firmowego konta, zapłaciłam z konta prywatnego: 499 zł + 23% VAT, co razem daje 613,77 zł. Jestem spokojna)))