anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie mogę opłacić zakupów na allegro?

tomek297362
#7 Wielbiciel

Od ponad 10 dni nie mogę zrealizować płatności za zakupy. Problem dotyczy przelewu tradycyjnego, płatności kartą i płatności blikiem.  Próbowałem klikanaście razy. Proszę o pomoc

oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@tomek297362  nie możesz zapłacić u konkretnego sprzedawcy, czy w ogóle🤔

oznacz moderatorów

tomek297362
#7 Wielbiciel

W ogóle

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@w_kiwi  możesz zerknąć🤔

oznacz moderatorów

tomek297362
#7 Wielbiciel

Chciałem kupić 1kg kawy ziarnistej i od tego się zaczęło  . Nie sądzę ,żeby był to powód do blokady kąta na allegro.Jeżeli zostało zablokowane, ponieważ płatność za pobraniem się udała

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@tomek297362  kąta to Ci raczej nie zablokowali😉, ale nie dostałeś przypadkiem  wiadomości na E-mail, że to wyjątkowa sytuacja...

oznacz moderatorów

tomek297362
#7 Wielbiciel

Nie . Nic takiego nie dostałem. Kupuje na tej platformie od 20lat. Pora chyba się spakować.

oznacz moderatorów

tomek297362
#7 Wielbiciel

Dostaje tylko info,że płatność się nie udała.I moge ponownie próbować opłacić zakup,ale to błędne koło

oznacz moderatorów

tomek297362
#7 Wielbiciel

Zakupy próbowałem opłacić w aplikacji jak również bez aplikacji. Na różnych telefonach i komputerach. Odinstalowałem aplikację i ponownie ja zainstalowałem itp ... itd

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @tomek297362,  nie widzę blokady na Twoim koncie.
Jaki błąd wyświetla się podczas próby płatności? Próbowałeś zapłacić wymienionymi przez Ciebie sposobami (przelew tradycyjny, karta, BLIK) i otrzymujesz ten sam błąd?

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

tomek297362
#7 Wielbiciel

Tak. Różne formy płatności ten sam błąd.'Zakup nieopłacony. Błąd podczas przetwarzania płatności on-line "

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Dziękuje @tomek297362, prześlij proszę zrzut ekranu pokazujący błąd który napotykasz. Przyda się w rozwiązaniu sprawy.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

tomek297362
#7 Wielbiciel

Plik jest za duży i nie mogę go dołączyć 

oznacz moderatorów

tomek297362
#7 Wielbiciel

Tutaj mam nr jednej z płatności 9930f57e-c555-11f0-8f0f-f16f58945cf6

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@tomek297362 skonsultuję Twoją sprawę. Doprecyzuj tylko, czy zakupy dotyczą aplikacji, czy przeglądarkowej wersji Allegro.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

tomek297362
#7 Wielbiciel

Zakupy dotyczą aplikacji i przeglądarkowej wersji Allegro. Alipkacje allegro odinstalowałem i instalowałem po raz drugi i trzeci bez epektu

oznacz moderatorów