anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie mogę skorzystać z "zapłać później"?

M419
#7 Wielbiciel#

Witam, na jednej aukcji, nie mogę skorzystać z przycisku "zapłać później". Przy odświeżaniu strony przycisk jest przez sekundkę podświetlony na niebiesko, później robi się szary i nie mogę wybrać tej opcji. Dlaczego tak się dzieje? Limitu mam jeszcze zapas. Wczoraj bez problemu skorzystałem z "zapłać później" na wyższą kwotę. Co mogę zrobić żeby się to odblokowało? W czym jest problem?

aukcja: https://allegro.pl/oferta/deep-purple-purpendicular-mc-kaseta-13882806023

tych kaset wybrałem za kwotę ponad 400zł. Limit mi na to pozwala.

Podrawiam.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@M419 dodaj proszę zrzut ekranu z widocznym wyszarzonym przyciskiem. Najlepiej, aby zrzut obejmował cały ekran wraz z paskiem adresowy przeglądarki, datą i godziną. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

M419
#7 Wielbiciel#

M419_0-1688610618245.png

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@M419 dziękuję, ale w ofercie, którą wskazałeś nie ma możliwości zapłacenia przez Allegro Pay. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

M419
#7 Wielbiciel#

Ale dlaczego? Sprzedający nie potrafi mi odpowiedzieć dlaczego nie mogę w ten sposób kupić. Dziwił się wręcz. Może chciałby mieć taką opcję ale nie potrafi jej włączyć. Na czym to polega?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@M419 opcja płatności Allegro Pay nie jest dostępna we wszystkich ofertach. Ta metoda płatności jest dostępna u sprzedawcy z kontem zwykłym, jeśli ma aktywną usługę Przelewy24. Tutaj znajdziesz informacje na ten temat. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów