Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałem sprawdzić oceny i opinie o sprzedawcy, ale nic nie ma. Pokazuje tylko, że jest na allegro "od 7 lat i 3 miesięcy". Przy produkcie, który zamierzam kupić jest napisane "7 osób kupiło 7 sztuk". Moje pytanie jest takie jak w tytule, dlaczego nie mogę zobaczyć ocen i opinii na temat sprzedającego? Nic tam nie ma, bo nikt z kupujących nie wystawił mu oceny? Czy sprzedawca może wyłączyć wystawianie opinii na swój temat?
Nie może wyłączyć. Są to opinie z 12 miesięcy. https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/oceny-i-komentarze/gdzie-i-jak-sprawdze-opinie-o-sprzedajacy...
Sprzedawca nie może zabronić wystawiania opinii to kupujący ich nie wystawiają uważając że jest to niepotrzebne bo oni z tego nic nie mają.
@PanBrajanekSTO1 Wszystkie oceny wystawione sprzedawcy znikają po 12 miesiącach. jeżeli ten sprzedawca nie ma ocen to znaczy, że w ciągu roku nikt mu oceny nie wystawił. Dawniej było łatwiej, bo wszystkie oceny były widoczne, niezależnie od tego, kiedy zostały wystawione. Teraz nie poznasz opinii o sprzedawcy, który przez rok nie otrzymał żadnej. Nie wiadomo, czy te sprzed roku były pozytywne, czy negatywne. Lepiej wstrzymaj się z zakupem i kup tam, gdzie widzisz aktualne oceny.
@PanBrajanekSTO1 bardzo możliwe, że dopiero zaczął sprzedawać na Allegro i nie ma jeszcze żadnego komentarza. Przy 7 transakcjach jest mała szansa na jakikolwiek komentarz.
Ja jeszcze dodam, że jeśli to Allegro Lokalnie to za transakcje tam przeprowadzone sprzedawca nie otrzymuje komentarzy.
Hej, ja też mam pytanie, sprzedawca ma załóżmy 5 komentarzy, w "gwiazdkach" widać że 2 z nich są ocenione średnia- na 3 gwiazdki. W samych komentarzach widać tylko te pięcio gwiazdkowe... jest szansa zobaczyć te "srednie"? Wiadomo - żeby sprawdzić co może być nie tak.
@www_baska nie ma szansy, nie każdy kupujący wystawia komentarz opisowy. Jak dał 3 gwiazdki i nie napisał dlaczego, to trudno uznać taką ocenę za wiarygodną. Może było bardzo źle, ale kupujący był wspaniałomyślny i nie chciał dać negatywa, to ciachnął gwiazdki, a może transakcja była super, ale kupujący miał zły dzień i poleciał po gwiazdkach.