Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ prosiłabym o odzyskanie monet z anulowanego zakupu ponieważ rabat zostal nie wykorzystany.
@olciaaaa920506 Gdy sprzedawca zwróci wpłatę, monety w formie kuponu wrócą automatycznie do Twojej zakładki Kupony. https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupony
Pieniążki nie zostały wysłane sprzedawcy. Zakup został anulowany po problemie z przelewem. Wraz z anulowaniem zakupu monety zawiesiły się przy tej próbie zakupu.
@olciaaaa920506 W takim razie monety w formie kuponu wrócą w ciągu 24 godzin.
Minęło ponad 24h i monety nie wróciły na moje konto z anulowanego zakupu. Można prosić o pomoc w odzyskaniu?
@olciaaaa920506 płatność miała status "rozpoczęta" i dlatego kupon się nie odnowił. Anulowałam ją, więc powinnaś mieć możliwość wykorzystania kuponu. Sprawdź to proszę i daj znać, gdyby było inaczej 🙂
Witam Ponownie
Minął ponad tydzień, a monety nadal nie wróciły na moje konto. Proszę o Pomoc
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Witam Ponownie Minął ponad tydzień, a monety nadal nie wróciły na moje konto. Proszę o Pomoc
@olciaaaa920506, po wymianie Monet na kupon i anulowaniu płatności za zakup, Monety nie wrócą na Twoje konto. Powinnaś mieć je zwrócone w formie Kuponu w tej zakładce. Mogę Cię prosić o sprawdzenie, czy kupon nie odświeżył się w niej automatycznie?