Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
W dniu 19.11.2023 złożyłam zamówienie u sprzedającego PlanetaAgd_pl i do dnia dzisiejszego czyli 29.11.23 go nie otrzymałam. W dniu 25.11.23 otworzyłam dyskusję ze sprzedającym. W dniu 27.11.23 dostałam informację na e-maila, że przesyłka została nadana. Po tej informacji w dniu 28.11.23 zamknęłam dyskusję. Po sprawdzeniu statusu przesyłki i informacji, że przesyłka oczekuje na nadanie, postanowiłam ponownie otworzyć dyskusję. To jest jakaś kpina ze strony sprzedającego. Paczka nie została w ogóle wysłana. Jak można tak traktować klienta.
Wygląda na to że trafiłeś na nierzetelnego sprzedawcę który być może handluje czymś czego nie ma tylko czeka sam na dostawę lub sam wytwarza to co kupiłeś i nie wyrabia się z terminami. Jak dyskusja nie pomoże składaj wniosek do AP .
232845 pozytywnych ocen na 2063 negatywnych.
Nierzetelnie fest ^^
Patrząc po negatywach, sprzedawca ma nadmiar zamówień i nie wyrabia czasowo.
Niech prześle list przewozowy, i po numerze się sprawdzi czy faktycznie kurier odebrał zamówienie. Jeśli czas dostawy mocno odbiega od czasu do zaakceptowania to polecam wykonanie zwrotu i odzyskanie pieniędzy oraz kupno produktu gdzie indziej.
Odznacz dyskusję jako nierozwiązaną i wystaw odpowiedni komentarz.