anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie otrzymałem monet za zakupu przez Allegro Pay?

kriis6
#1 Nowicjusz#

Nie otrzymałem monet za zakup z allegro PayU, za sama aktywację dostałem a już za zakupy nie.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

pinsplash
#21 Demiurg#

@kriis6 Coś z tego :

• Promocja ma charakter ciągły przez cały Okres trwania Promocji. Dokonanie odbioru Monet promocyjnych będzie możliwe po upływie 2 dni roboczych od spełnienia przez Uczestnika określonych warunków Promocji. Uczestnik powinien odebrać Monety promocyjne za pośrednictwem Konta w terminie 7 dni roboczych od spełnienia określonych warunków Promocji. Brak dokonania odbioru Monet promocyjnych przez Uczestnika we wskazanym terminie, będzie skutkował anulowaniem Monet promocyjnych przyznanych Uczestnikowi w ramach Promocji.
  • W ramach Promocji, Monety promocyjne nie są przyznawane za Transakcje na Allegro zawarte w kategoriach wymienionych szczegółowo w § 4 ust. 4 Regulaminu Programu Monetowego.

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@kriis6 Sprawdź wszystkie warunki promocji, daty, terminy, sposób odbioru monet. Jeśli wszystko się zgadza a monet nie masz, pisz do Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=9225c771-efb6-4de8-8580-76bd8d7c77eb

Monety nie są przyznawane przy płatności za pobraniem, tylko po zapłacie z góry przez Allegro Finanse.

oznacz moderatorów