Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Z jakiego powodu od 2 może 3 dni przestały wyświetlać się obrazki na allegro w liście produktów przy wyszukiwaniu?
@MichalStach Może wina przeglądarki.
zmień na inną, wyczyść pamięć przeglądarki lub odpal w trybie incognito
Działało jeszcze w ub. tygodniu. Nic nie zmieniałem u siebie to allegro coś spe......
Obrazki wyświetlają się prawidłowo. Skontaktuj się z administratorem komputera...
@gierland a może to jest ten problem że to nie komputer
@cysiu1981 @MichalStach ja u siebie w domu i w firmie przeglądam bez problemu. Może w jakichś konkretnych kategoriach to występuje?
We wszystkich kategoriach.
Są widoczne tylko zdjęcia pierwszych trzech ofert od góry, a reszty nie widać.
Mi się to stało po dzisiejszej zmianie z paskiem bocznym wszystkich zakładek.
Przełożyli go na górę, i po tej akcji się zepsuło, później pasek wrócił na swoje miejsce ale zdjęcia dalej się nie ładują.
To jest na 100% po stronie Allegro, bo każda zmiana kosmetyczna kończy się jakimś błędem.
@cysiu1981 Mówisz o pasku zakładek przeglądarki? Jeśli tak, to co ma do tego allegro?
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere Chodzi mi o ten pasek zakładek Allegro, czyli Licytacje i kup teraz, Narzędzia do promocji, Allegro finanse itd.
Dzisiaj zaglądałem, i dalej się nie wyświetlają zdjęcia.
Także zakupy trzeba przełożyć, ciekawe ile to potrwa?
@cysiu1981możesz zrobić zrzut ekranu i załączyć foto
to może u @MichalStach też zaczęło działać
Zgłosiłem dzisiaj ten problem Allegro. Myślałem że to tylko u mnie tak się stało.
Niestety były zmiany kosmetyczne strony, które znowu nie wypaliły i narobiły jak zwykle szkód.
@MichalStach na czym przeglądasz allegro