Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@mateusz-m79 A skąd wiedza że przelał, był mail od Allegro? po takim mailu środki idą do 3dni.
@mateusz-m79 jeśli chodzi o zamówienie nr d3615030-6059-11ee-9426-2537674215cc to zwrot od sprzedającego zaksięgował się poprawnie, a środki w ciągu maksymalnie 2 dni roboczych powinny zaksięgować się na Twoim koncie przypisanym do Blika.
Wczoraj o godzinie 9.40 sprzedawca przelał środki na konto allegro. Dzisiaj mija drugi dzień roboczy i do tej pory allegro środków mi nie przelało. Dwa dni robocze są liczone do czwartku do 9.40 czy poprostu dwa dni robocze...
@mateusz-m79 jeśli wczoraj o 9:40 sprzedający przelał te środki to dwa dni robocze miną w czwartek (12.10), czyli najpóźniej jutro środki będą na Twoim koncie. Dodam, że ten proces odbywa się między operatorem płatności i Twoim bankiem, więc czas księgowania się wpłaty zależy od pracy Twojego banku.
Mój bank księguje o 10,14 i 18. Czyli jutro po 10 moje środki mają zostać zwrócone.
Nie rozumiem , dlaczego allegro czekado ostatniej chwili na przelanie środków, które nie należą do allegro tylko do mnie i oddała je osoba, która wisi mi te środki a nie allegro. Czekam do jutra do ostatniego księgowania. W piątek sprawa trafi na policję.
Jeśli można spytać.. jaka kwota?
@mateusz-m79 czego nie rozumiesz? Są lokaty jednodniowe, więc jeszcze na Tobie zarobili.
Do tej pory środki nie wrucily na konto, a dwa dni robocze minęły. Dzisiaj o 15 kończę pracę i jadę zgłosić sprawę na policję. Masakra.
wszyscy tutaj trzymamy za Ciebie kciuki, daj znać jak poszło
Jeśli zlecenie wypłaty środków poszło we wtorek 10.10 i trwa dwa dni robocze to czas ten mija dziś z końcem dnia.
Rozumiem Twoje niezadowolenie itd. ale co konkretnie chcesz zgłaszać na policji?
Że go okradli 😄
Ja bym sie nie cackał i zgłaszał to do płokułatuły.
Czekaj, jak zgłosi na policji i będzie miał kwitek to dostanie zwrot z Programu ochrony kupujących
Nie dostanie, jeżeli zostanie przekazana informacja rozpatrującemu AP, że środki poleciały na konto Kupującego.
cóż, nie muszę wiedzieć wszystkiego... ale i tak ciekawi mnie jak wygląda ta procedura więc jak by @mateusz-m79 był łaskaw zrobić jakąś relację z wizyty na policji...
Widziałem dużo gróźb o zgłoszenie sprawy na policję ale nikt jeszcze nie powiedział co było dalej
Bo Policjanci mówili, że nikt nie przyszedł 😄
Ludzie lubią straszyć, ale są zbyt leniwi by walczyć o swoje. Chyba, że można to robić przy komputerze stukając w klawiaturę i popijając ciepłą herbatkę.
dlatego kibicuję, tym bardziej że sprawa dotyczy allegro a nie jakiegoś sprzedającego 😂